2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی واسه نی نی عزیزم👶❤

130 بازدید | 17 پست

سلام مامانای مهربون

نی نی من تارزه رفته تو ۵ ماه اما وزنش ۶۴۰۰ثابت مونده بود تصمیم گرفتم بهش کمکی بدم و اینکه شیر خشکم میخوره

ب نظر شما چی تپل مپلش میکنه و لپو میشه

منم پسرم 8فروردین میره تو 5ماه نمیدونم بهش غذا بدم یا نه بزارم 6ماهش کامل بشه ....شنیدم میگن اگه وزن ...

اره منم همینو شنیدم بعضیا خیییلی جدی برخورد میکنن ک باید اخر ۶ ماه شروع بشه ولی ب نظرم مشکلی نداره ک از ۵ ماهم کمکی بدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میوه له شده 

آبمیوه طبیعی خونگی

پوره سیب زمینی 

هر چیزی در حد کمش خوبه مثلا پسته بادوم اینا رو جدا جدا له کن و روی سرلاک یا کاسترد بریز 

آب هم زود زود و کم کم 

آب یخ نده آب با دمای معمولی و تصفیه

منم پسرم 8فروردین میره تو 5ماه نمیدونم بهش غذا بدم یا نه بزارم 6ماهش کامل بشه ....شنیدم میگن اگه وزن ...

ب نظرم از فرنی سیب شروع کنیم پوست بگیر و هستشم در بیار بذار بپزه و میکس کن بهش بده منم میخوام همینکارو کنم ولی نمیدونم چاق میکنه یا ن

اره منم همینو شنیدم بعضیا خیییلی جدی برخورد میکنن ک باید اخر ۶ ماه شروع بشه ولی ب نظرم مشکلی نداره ک ...

من احتمالا بزارم 5ماهش تموم بشه چون به نظرم وزنش خوبه ....ولی میخوام روزی یه قاشق اب جوشیده بدم چون هوا گرم شده تشنه میشه...

ب نظرم از فرنی سیب شروع کنیم پوست بگیر و هستشم در بیار بذار بپزه و میکس کن بهش بده منم میخوام همینکا ...

پسر من شکمو قربونش برم ....تو مهمونی یه  استخون دارم دستش رسوامون کرد😆😆😂

مرسی عزیزم میوه چی بدم ک تپلو بشه اخه ورنش ثابت مونده

من میخوام اول فرنی خیلی رقیق درست کنم بندازم تو پستانک بعد   فرنی با اب بدم ....بعد فرنی با شیر ....بعد کم کم بادوم بریزم تو فرنی و دیگه سوپ و اینا ....ولی سرلاک نمیدم به نظرم ارزش غذایی نداره 

من میخوام اول فرنی خیلی رقیق درست کنم بندازم تو پستانک بعد   فرنی با اب بدم ....بعد فرنی با شیر ...

نریز تو پستونک بخوابونش با قاشق چایخوری بده اول با دو تا قاشق شروع کن