2777
2789
حساسیت داره. یا جونیور بخوره یا همون پپتی. توش یه قند بنداز تا عادت کنه

وا قند نمیدن به بچه که 😕

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وا قند نمیدن به بچه که 😕

تو شیر یه حبه قند میندازن .یه کم شیرین بشه میخوره. دختر من بستری بود شیر نمیتونست بخوره بهش آب قند غلیظ میدادن به دستور پزشک. من خودم شیرین نمیکنم چون از اول خورده عادت کرده. ولی شما اولش یه قند بنداز بخوره. بعدش عادت میکنه

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

خواهرم بادوم برای شیرش میخورد ینی حریره بادام بعد کلی دکتر بردیم متوجه نمیشدن اخر خدا خیر بده یه دکتری گفت به بادام حساسیت داره بچش دیگه خواهرم که نخورد بچش درست شد 

دوستمون درست گفت شیرش بد مزه خواهر شوهرم بچش اینطور بود پپتی جنیور به دخترش میداد دکتر گفت اگر نخورد یه حبه قند بنداز کم کم عادت کرد قطع کن و اینکه بهش گفت اتاق تاریک کن بعد شیر بده تا عادت کنه نمیدونم علتش چی بود ولی در کمال تعجب نتیجه داد و دخترش شیر خورد قبلش مثل بچه شما تف میکرد

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌