2777
2789

نمیخوامش دیگه🙂 خیلی از اون بهتر آرزوشونو یکی مثل من نصیبشون شه ، تحصیلات خوب ، خانواده بسیار باشخصیت و با اصالت ، خداروشکر قیافه و هیکلمم زیباست ولی اون با همه وجود منو نابود کرد تا کی درد بکشم هوم؟💔

هنوز دوست دارم با تموم وجودم ولی میگذرم ازت تا یادت باشه لیاقت منو نداشتی بعدا به این فکر کنی یه دختر معصوم بود که همه کاری برام کرد ولی من احساسات پاکش رو ذره ذره کشتم ذره ذره زخمای دردناک و غیر قابل درمانی رو روح و تنش گذاشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بین رنجی که می‌تونیم ازش دوری کنیم و رنجی که خودمون باعثش می‌شیم تفاوتی هست...

دوستش دارم ، کاری کردم اعتیادش رو ترک کنه حتیییی سیگار رو بعد ۱۰ سال ترک کرد باور میکنید؟ کاری کردم پیشرفت کنه بره سرکار روحیش خوب بشه ، عدم اعتماد به نفسش جاشو به اعتماد به نفس و خود باوری بده ، بعد سه ماه پیش اومد بهم گفت اون زمان که اعتیاد داشتم یکی از دوستام منو اغفال کرد و با یه دختر پولی رابطه داشتم ، من اون شب کپ کردم مریض شدم داغون شدم بدنمو تیکه تیکه کردم ، گذشت و گذشت گفت میشم مرهم دردات نرو کمک میکنم این دوران رو هم پشت سر بزاریم باهم اونوقت بهم میگه تو دیگه حق فلان و فلان کارو نداری منو میپیچونه بهم بی احترامی میکنه و ... میگه من دیگه عوض شدم اون آدم سابق نیستم فکر نکن میزارم مثل قبلا فلان حرف و ... رو بهم بزنی حد خودتو بدون💔 از حال بدی خندم میگیره نمیدونم خدا در آینده چی برام رقم زده ولی این دو سال از زندگیم به شددددت سخت بود

نمیتونم چه خاکی تو سرم بریزم ولی سعی خودمو میکنم

مغزت میگه ولش کن.دلت داره داااد میزنه نه من میخوامش

میدونی ب دردت نمیخوره میدونی باهات یکی نیست میدونی دلتو میشکنه ولی توان نداری دس بکشی ازش.البته بخوای میتونی خودت نمیخوای

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
دوستش دارم ، کاری کردم اعتیادش رو ترک کنه حتیییی سیگار رو بعد ۱۰ سال ترک کرد باور میکنید؟ کاری کردم ...

درک میکنم و میدونم که سخته...قطعا هرچی اتفاق افتاده باید اتفاق می افتاد تا شما رشد کنید و میخوام بگم گذشته هرچی بوده اشکالی نداره فقط از امروز سعی کنید برای خودتون قدم بردارید و خودتونو محدود نکنید....کارهای شما بااَرزش بوده و محاله که جواب این اَرزش ها و قلبِ مهربونتون رو نگیرید..تموم دنیا آغوش خداست که شما رو بغل کرده....

مغزت میگه ولش کن.دلت داره داااد میزنه نه من میخوامش میدونی ب دردت نمیخوره میدونی باهات یکی نیست مید ...

هوووف دقیقا ، یکی از کاربرا همین چند پیام بالا بجای اینکه نظرش رو محترمانه بده نوشته بدش به من! منم در جواب گفتم زر نزن! از همین جوابم مشخصه چی به چیه ...💔