2777
2789
عنوان

مامانم برای عروسش عیدی خرید حالا پشیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 68 پست
عوض به عوضه . رسوم شما اینه رسوم ما تهرونی ها هم اینطوره کلا کادو نمیدهیم .منسوخ شده

والا رحمت بهتون ک هرچی چیز چرت و پرته از بین بردین ما تو رسم و رسوم و رودربایسی از بین رفتیم خدا شاهده 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرم اگه اخلاقش اینجوری نیست که مقایسه کنه همونو با یه چنتا شاخه گل بهش هدیه بدید روی باز و ...

نه باو اصلا مقایسه نمیکنه دلی میده

ولی مامانم خودش به شدت این اخلاقو داره همش میخواد تلافی کنه عذاب وجدان میگیره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
داداش من که نمیده 😂 تازه پولام هم باید سریع قایم کنم وگرنه میاد اتاقم میدزده 😐 ملت داداش دارن ما ه ...

ببین تنها نیستی.. هم برادر شوهرم اینطوره هم شوهرم.و هم داداشم.. .من داداشم خودش دانشجو پزشکیه.. پارسال یه شلوار خونگی شوهرم برای خودش خرید داد براش کوتاه کنم.. بردم خونه پدرم. کوتاهش کنم . داداشم با خودش بردش دانشگاه  ببین دزدی تو پزشکا بیداد میکنه  

داداش من که نمیده 😂 تازه پولام هم باید سریع قایم کنم وگرنه میاد اتاقم میدزده 😐 ملت داداش دارن ما ه ...

اگر داداشت نمیده زن داداش نباید بده که ....تازه صندل اصلا واسه عیدی نیست ....پول فقط .یا سکه پارسیان .یا انگشتر نیم گرمی .حالا هرچی .در حد همون پول ...یا خود پول ماهمیشه پول هیچ کی کادوخوشش نمیاد میریزندبیرون

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
والا رحمت بهتون ک هرچی چیز چرت و پرته از بین بردین ما تو رسم و رسوم و رودربایسی از بین رفتیم خدا شاه ...

فقط مهمونی وصله رحم داریم .

ولی اینکه واسه عروس طلا بخریم ما تهرونی ها جمع کردیم رفت .یک حلقه یک نشون دو تا النگو یا نیم ست یا سکه .اون هم دیگه نمیخرند..حنابندون نداریم .شیرین خورون نداریم .رولباسی نداریم .پایتختی هم نداریم .

دید و بازدید در حد دورهمی خاله عمو عمه است .البته بابای منبه تک تک فامیلای دور زنگ میزنه مامانم هم عیدی دویست تومان به فقرا میده .ولی فامیلی همه به هم گفتیم این بساط را جمع کنیم .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
ببین تنها نیستی.. هم برادر شوهرم اینطوره هم شوهرم.و هم داداشم.. .من داداشم خودش دانشجو پزشکیه.. پارس ...

این که خوبه

یبار ایرپادم دزدید برد 😩اونم اورجینال اپل

روزایی که خونست همش استرس دارم بیاد اتاقم یه چیزی بدزده ببره 😑 حتی ماشینم هم برمیداره میره اینور اونور کثیفش میکنه برمیگردونه منم روی ماشینم خیلی حساسم باید دو ساعت ماشین بشورم تحمل کثیفیش ندارم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
فقط مهمونی وصله رحم داریم . ولی اینکه واسه عروس طلا بخریم ما تهرونی ها جمع کردیم رفت .یک حلقه یک نش ...

خیلی خوشم اومد خدایی

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40