2777
2789
الحق که عقل سالمی نداره البته ببخشید رک گفتم  چطور تحمل کردین این به اصطلاح مرد رو

راستش برخلاف کل ایل وتبارم من از طلاق خجالت میکشم جای خیلی خوبی کار می‌کردم یه کاری کرد اومدم بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون زنه چند سالشه میدونی شما چند سالته عزیزم

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
همیشه فکر میکردم هر چی سنش بره بالا عاقل تر میشه دیدم نه مثل اینکه در خود ماندگی داره 

عزیزم اگه میگی از طلاق میترسی خودت میتونی سرزنشش کنی بهش بفهمون ک شما عزت نفس داری اگه خودش حیثیت نداره بهش بگو ی کاری میکنم آبروتو میبرم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
دوست خانوادگیشون هم سن شوهر بی‌شعورم

وای پیرزن لعنتی چ رویی داره کاش از پیاماشون اسکرین میگرفتی 

خدا زدتش بچه بزرگ داره والا من جای اون از بچش خجالت کشیدم خیلی قسمم داد آبروشو نبرم 

خب برا همین میتونی با پیاماشون ک رد وبدل کردن بینشون اسکرین میگرفتی تهدیدش میکردی شوهرتو هم تهدید میکردی 

عزیزم اگه میگی از طلاق میترسی خودت میتونی سرزنشش کنی بهش بفهمون ک شما عزت نفس داری اگه خودش حیثیت ند ...

آره حرفامو بهش زدم ولی اینا کلا تو خودشون فحشی که بهم دیگه میدن بیشرف یعنی کلا بیشرفن اصلا از آبرو نمی‌ترسند خواهر شور بزرگم رفت رانندگی یاد بگیره یادم نمیره زنه مربی زنگ میزد التماسشون میکرد که تو رو خدا دست از سر زندگیم بردارین