2777
2789
جالبه همه خانوما گفتن خب مرده دیگه نگاه میکنه😑😑😑😑😑😑😑😑😑 انگار مرد اراده نداره و حیوانِ😑

بابا مگه میتونه چشمشو ببنده؟ 

بعد ما مگه میتونیم نگاه مرد رو کنترل کنیم؟ بیرون مگه لباس بد نمپوشن؟ 

مهم اینه که چشمش افتاد چیز عجیبی نباشه براش چشم پاک باشه رد بشه ازش نه هیز باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰ ساعت فاصله داریم خب

حالا همین امشبو تحمل کن خیلی نمون اونجا

والا من حساس نیستم اصلا . ولی این تیم و ظاهرو نمیتونم هضم کنم وقتی خودم اینجوری نیستم ولی اگه جات بودم اصلا به روی خودم نمیاوردم حتی نمیذاشتم بفهمن که حساسم ولی زود از اونجا برمیگشتم

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
جالبه همه خانوما گفتن خب مرده دیگه نگاه میکنه😑😑😑😑😑😑😑😑😑 انگار مرد اراده نداره و حیوانِ😑

نگفتیم مرده نگاه میکنه میگیم خودت میگی یه لحظه نگاهش افتاد سریع رو برگردوند لطفا کامل بخون عزیزم ایشون حساسن جایی نمونن میبینن دخترعمشون دارن از اوضاع سواستفاده میکنن جوری رفتار نکنن که طرف بفهمه بدش اومده تا بدتر اذیت کنه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
بابا مگه میتونه چشمشو ببنده؟  بعد ما مگه میتونیم نگاه مرد رو کنترل کنیم؟ بیرون مگه لباس بد نمپ ...

ایشون اگر همسرشون هیز هستن و خودشون حساس نباید وارد این جمع ها بشن

ایشون نمیتونن برای پوشش بقیه تصمیم بگیرن

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

عزیزم اینجور که اسی تعریف کرد مطمئن باشه خودتم بودی چند ثانیه ناخوداگاه نگاش میکردی حالا برای مرد که غریزی هست

البته منظورم نگاه بیمارگونه نیست

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
نگفتیم مرده نگاه میکنه میگیم خودت میگی یه لحظه نگاهش افتاد سریع رو برگردوند لطفا کامل بخون عزیزم ایش ...

شما از کجا میدونی دختر عمش داره سواستفاده میکنه؟شاید مدل لباس پوشیدنش همینه جلوی همه

چرا فکر میکنین خمه خانوم‌ها کرم دارن؟

حالا همین امشبو تحمل کن خیلی نمون اونجا والا من حساس نیستم اصلا . ولی این تیم و ظاهرو نمیتونم هضم ک ...

منم حساس نیستم ولی وقتی یدونم شوهرم چاق دوس داره اینم جلو من لاغر گوشتاشو ریخته بیرون ناخوداگه ناراحت میشم اره منم اینجا بلوز شلوار تنم جلو پسر خالم ولی خیلی لش وشل هس اینم کاش حداقل ی ذره گشاد میپوشید چون اندا های خاصش خیلی بزرگن

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
منم حساس نیستم ولی وقتی یدونم شوهرم چاق دوس داره اینم جلو من لاغر گوشتاشو ریخته بیرون ناخوداگه ناراح ...

عزیزم به اون فکر نکن اصلا .

اصلا شاید بعضیا عقده دیده شدن دارن به ما چه؟ 

زود برو نمون اونجا . این بحثو هم دیگه کشش نده برو با شوهرت عادی صحبت کن انگار نه انگار چیزی شده

شما از کجا میدونی دختر عمش داره سواستفاده میکنه؟شاید مدل لباس پوشیدنش همینه جلوی همه چرا فکر میکنین ...

😂😂مگه سواستفاده فقط برای نخ دادن پریدن با شوهر مردم هستش؟؟ 

شاید فهمیده طرف خیانت کرده خواسته لج ایشونو دربیاره

آدم عاقل جلو مردم همه جاشو نمیریزه بیرون 

😂😂مگه سواستفاده فقط برای نخ دادن پریدن با شوهر مردم هستش؟؟  شاید فهمیده طرف خیانت کرده خواست ...

عزیزم سبک لباس پوشیدن آدم‌ها متفاوته

چقدر راحت تهمت میزنین و استارترو بدبین میکنین

عزیزم سبک لباس پوشیدن آدم‌ها متفاوته چقدر راحت تهمت میزنین و استارترو بدبین میکنین

استاتر الحمدالله خودش حساس هست لازم به بدبینی نیست

کسی هم نخواست بدبین کنه اتفاقا گفتم شوهرش از قصد نگاش نیوفتاده که اون دخترخانوم طفلی یکم لباساش بهش تنگ شده اونم تازه بدون قصد مقصر شوهرت نیست بدبین نباش