2777
2789
عنوان

شیر دهی

56 بازدید | 18 پست

دوستان من دخترم ۳ کیلو بدنیا اومد جثه ریزه ایی داره بعد الان ۴ ماهشه( ۵۴۰۰ وزنش) خانه بهداشت بردمش میگه خیلی کمه چیکا کنم دوست داشتم درشت باشه ولی متاسفانه ریزه شد این موضوع نگرانم کرده ممکنه از شیرم باشه اخه شیر خودمو میخوره شیر خشکی نیست من تغذیمم بد نیس فقط حبوبات و پیاز و سیر و تنقلات و نوشابه حذف کردم وگرنه همه چی میخورم خانه بهداشت میگفت سیر نمیشه شیرت کمه میشه راهنمایی کنید 🥺

بچه ی من بعد از شیر خوردن بی قراری میحرد میذاشتمش زمین میگفت برم دار حس میکردم میخواد تو بغلم باشه ولی بعد دیذم چوه سیر نمیشه بی قراری میکنه حتی خوابشم سبک بود و خیلی طول میکشید به خواب بره چون سیر نمیشد نمیتونست بخوابه.

الان شیرخشک کمکی میدم صداشم درنمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم غصه نخور،دختر من ۲ کیلو ۸۰۰بود وقتی ب دنیا اومد،بهداشت ک رفتم گف شیر تو بیشتر کن،دختر من اصلا شبا بیدار نمیشد برا شیر خوردن،منم ب حرف اونا گوش کردم،گف هر دو ساعت باید شیر بخوره،بزور طفلی رو بیدار میکردم تا شیر بخوره،جونم برات بگه دختر آروممو تبدیل کردم ب کولیکی،ب ی دختر پرخور ک دم به دقیقه شیر میخواد در حدی شیر میخوره ک از کنار دهنش شیرا میریزه،شبا آروم و قرار نداره،دکتر ک بردم گف دخترت خیلی پرخوره،شیر زیاد میخوره بخاطر همین کولیک میشه و دلدرد،شیر مو کم کردم الان خداروشکر بهتره،وزن مهم نیس هر بچه یی بسته ب بدنش ،یجور شیر می‌خوره

گلم غصه نخور،دختر من ۲ کیلو ۸۰۰بود وقتی ب دنیا اومد،بهداشت ک رفتم گف شیر تو بیشتر کن،دختر من اصلا شب ...

بله درسته فک میکنم خانه بهداشت تجربه ی خاصی ندارن ولی واقعا حرفاشون ادمو نگران میکنه اخه میگفت باید تو ۴ ماهگی ۶ کیلو باشه نمودار وزنی خیلی پایین بود نگرانم 

اینم بگم بخاطر شیر زیاد دچار رفلاکس هم شده بود 😫🤦🏼‍♂️از وقتی شیر مو کم کردم هم دلدردش خوب شده،هم ...

خداروشکر بله درسته اشتباهی هم راهنمایی میکنن 

بله درسته فک میکنم خانه بهداشت تجربه ی خاصی ندارن ولی واقعا حرفاشون ادمو نگران میکنه اخه میگفت باید ...

کی گفته آخه،مگه همه بچه ها مث همن؟یکی لاغر یکی چاق،بچه با بچه فرق داره،جالبیش اینجای ک مامای بهداشت میگف وزن دخترت کمه،بعد دکترشون میگف خیلی هم خوبه،همین ک بعد تولدش وزن کم نکرده خیلی خوبه 😂

آره خیلییییی،تو بارداری چقد ک بهم استرس الکی دادن خدا میدونه،زیاد ب حرفاشون توجه نکن

الهی عزیزم. بی سوادهم زیاده تو خانه بهداشت دور از جون      چیبگم خیلی عصبی شدم همش خود خوری میکنم نکنه وزن نگیره رشدش خوب نباشه 

کی گفته آخه،مگه همه بچه ها مث همن؟یکی لاغر یکی چاق،بچه با بچه فرق داره،جالبیش اینجای ک مامای بهداشت ...

😂😂😂😂😂 مادرم انقد دعوام میکنه میگه فقط واکسنشو بزن خانه بهداشت  قد و وزن رو ببر پیش متخصص  دقیقا شما درست میگید هر کدومشون ی حرفی میزنه باز الان با حرفای شما خیالم راحت شد 🙏👍

الهی عزیزم. بی سوادهم زیاده تو خانه بهداشت دور از جون      چیبگم خیلی عصبی شدم همش خو ...

نه نه استرس نداشته باش،نی نی ت از شیراز تغذیه می‌کنه روی اونم تاثیر میزاره،لگه شیراز کم باشه دخترت گریه می‌کنه و نمیخوابه،تا شیر ندی بهش نمیخوابه،وقتی اینجوری نیس یعنی شیراز اوکیه

نه نه استرس نداشته باش،نی نی ت از شیراز تغذیه می‌کنه روی اونم تاثیر میزاره،لگه شیراز کم باشه دخترت گ ...

پ خداروشکر فداتشم گلم خیلی استرس داشتم گفتم حتما شیرم مقوی نیست براش 🥰❤😘