اول از همه بگم تاپیک رو قفل میکنم تا تمام چیزایی که میزارم پشت هم باشن همشون تایپ شده و زود میزارم
بعدش تاپیک رو باز میکنم تا نظراتون رو بگین
✅توی اینجا خیلی دیدم که بیشتر خانومای نینی سایت میان از خیانت و بددهنی و.... شوهرشون تعریف میکنن و ناله میکنن که شوهرم اله و بله و یه راهکار بدین
و بیشتر خانوما هم فقط میگن طلاق و مهریه تو بزار اجرا 😬🤐
من بهتون یه کانال معرفی میکنم که زندگیتون رو از نو بسازید نه اینکه کلا از زندگیت بزنی
من خودم به شخصه توی این کانال عضوم و خداروشکر خیلی از رفتار های بدی که شوهرم داشته دیگه نداره زندگیم از این رو به اون رو شده و خداروشکر شوهرم خیلی تغییر کرده
نه تنها من بلکه مادرشوهر و خواهر شوهرم که بهترینا رو براش میخوام چون این کانال رو بهم معرفی کرده و حتی جاریم عضو این کانال هستن
بخدا این کانال دروغ نیست مثل کانالای دیگه
منم فکر میکردم دروغه اما وقتی فقط عضو کانال تجربه ها که رایگان هم هست شدم فهمیدم اشتباه میکردم و توی کلاسا شرکت کردم
هزینه این کلاس واقعا ناچیزه یعنی شما ۲۵۰ هزار تومن میدی برای ۳ ماه که دوره کلاسا هستش
من واقعا میخوام به خانوما کمک کنم
اونایی که خیانت دیدن منم تا قبل این کلاس شوهرم به یه خانوم پیام میداد از وقتی با این کلاس آشنا شدم خداروشکر شوهرم دیگه اینکارو نمیکنه و به غیر خودم کسی رو نمیبینه 😍🥰🥰😍
پدرشوهرم به مادر شوهرم بدترین خیانت ها رو کرده و فقط خدا از دل مادرشوهرم خبر داره که چقدر عذاب کشید بنده خدا برام مثل مادرم میمونه دقیقا مثل یه مادر که با دخترش رفتار میکنه
مادرشوهرم این کلاس رو ثبت نام کرد و رفتار پدرشوهرم زمین تا آسمون فرق کرده
اینا رو گفتم نگین مایی که این کلاس رو شرکت کردیم هیچ رفتار بدی از شوهرامون ندیدیم و نمیفهمیم درد کشیدن یعنی چی
من لینک کانال رو که توی ایتا هست براتون میزارم
لینک کانال تجربه ها رو که تاکید میکنم رایگانه و بدون هزینه میتونید واردش بشید رد هم میزارم تا خودتون تصمیم بگیرید
چندتا از پیام های اعضا رو هم که نتیجه دیدن میزارم تا خودتون تصمیم بگیرید