2777
2789
بچه  شما عین‌ من هستید مثلا اگه‌ دعوت‌بشم‌‌به مهمونی که‌باز اولمه کلی اضطراب میگیرم ولی ...

اره مهمونی که برام عذابه قبلش با خودم کلی حرف میزنم که آروم باش هیچی نمی شه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
منم وقتی بهم اینو میگن دوست دارم زمین دهن وا کنه برم داخلش،دوست داشتم مثل همین و سالام سر و زبون داش ...

ببین اول اینکه همه نباید مث هم باشن

یکی دوست داره بیشتر گوش بده تا حرف بزنه یکی فقط ور ور حرف میزنه خودشم نمیدونه چی میگه یچی میگه که گفته باشه

من از حرفای روزانه بدم میاد حوصلمو سر میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بس دوستای زیاد داشتی تو اجتماع بودی نمیتونی حال منو درک کنی  خب عادیم هست برای تو که هیچوقت ...

روانپزشک و روانشناس میتونن کمکت بدن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

ببین یچیز دیگه اینکه مردمای ایران خیلی سطحی نگرن و دوست دارن همه یجور باشن

تو به حرف بقیه اهمیت نده فقط استرستو کنترل کن با خودت بگو مگه اونا کی هستن؟ یه ادم مثل من حتی بعضیا کمتر از من میدونن و اطلاعات دارن ولی اعتماد به سقف دارن😂

پس تو چرا اعتماد ب نفس نداشته باشی؟

برا من بستگی داره تو چه موقعیتی با چند نفر باشم و اون چند نفرو چقد بشناسم

هر چی تعداد آدما بیشتر باشه، غریبه‌تر باشن، تمرکز جمع بیشتر رو من باشه، تجربم تو رفتاری که باید داشته باشم کمتر باشه، بیشتر مضطرب میشم

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
اره مهمونی که برام عذابه قبلش با خودم کلی حرف میزنم که آروم باش هیچی نمی شه

حالا من متاسفانه‌یه‌بیماری دیگه‌م‌دارم. و این‌ اضطراب بزاش سم 

با جون‌کندن‌گاهی خودمو‌کنترل‌میکنم

خدا واسه کافر‌نیازه

کمی دچار خستگی مفرط

مثلاً تو خیابون یه آدم معمولی ازم آدرس بپرسه مضطرب نمیشم

ولی تو دانشگاه بخوام تو جمع صحبت کنم چرا

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

بچه ها یه موضوع دیگه نمیدونم‌‌ چند‌نفر‌. اینطورن

من اگه تو‌جمعی‌باشم‌که‌نشناسم‌بخاطر‌اضطراب‌تپق‌‌میزنم

گاهی ‌سعی میکنم حرف‌نزنم

شمام‌اینطورید؟

کمی دچار خستگی مفرط

بچه ها یه موضوع دیگه نمیدونم‌‌ چند‌نفر‌. اینطورن من اگه تو‌جمعی‌باشم‌که‌نشناسم‌بخاطر‌اضطراب‌تپق‌ ...

من تپق نمی‌زنم

ولی پای راستم می‌لرزه

حالا من متاسفانه‌یه‌بیماری دیگه‌م‌دارم. و این‌ اضطراب بزاش سم  با جون‌کندن‌گاهی خودمو‌کنترل ...

ایشالا زودتر خوب شید ب نظرم باید بریم پیش روانشناس ،من می خوام بعد عید برم ب نظرم خیلی کمک می کنه بهمون

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
ایشالا زودتر خوب شید ب نظرم باید بریم پیش روانشناس ،من می خوام بعد عید برم ب نظرم خیلی کمک می کنه به ...

من رفیق روانشناس دارم

ولی باید ریشه یابی بشه این اضطرایم. 

کمی دچار خستگی مفرط