2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربران عزیز

1753 بازدید | 92 پست

با سلام 

کاربران عزیز در ابتدا تشکر میکنم به خاطر نظرات و پیشنهاداتی که در خصوص سایت جدید ارسال کردید . قبلا هم خدمتتون گفتم که تمام نظرات رو جمع آوری کردم و به تیم فنی تحویل دادم. اما علت عدم اعمال تغییرات، محافظه کاری بچه های فنی است که برای اعمال هر تغییری باید جوانب دیگر رو در نظر بگیرند. 

تمام تغییرات و اصلاحات انجام میشه اما اجازه بدید گام به گام این تغییرات رو نهایی کنیم. تا مشکلات دیگه ای برای سایت بوجود نیاد. مطمئن باشید علت عدم اعمال تغییرات سهل انگاری نیست . مشکلات فنی پشت پرده ای است که بچه ها دارند برطرف میکنند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

خانم تهرانی مطمینم دارید تلاش میکنید

ولی کاش بیشتر در سایت حضور داشته باشید ,هم شما هم نی نی یارها

چند روزه هیچ اثری ازتون نیست

لااقل بیاید دلداری بدید,وعده بدید تا یکم خیالمون راحت بشه.

2805

گام به گام؟؟؟؟؟

تاحالا یک گام هم برداشته نشده 

قرار بود تا آخر هفته مشکلات رفع بشه ولی هیییچ تغییری نکرده 

ی بروز رسانی ساده درست نشده 

بنظر می رسه  تیم فنی رفتن مرخصی  

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

دوستان عزیز

برای اعمال هر تغییری مجبور هستیم سایت رو از دسترس خارج کنیم. پس ترجیحا باید در این زمان چند تا تغییر رو اعمال کنیم. 

سایت تازه روی سرورهای جدید آپ شده هنوز استواری خودش رو بدست نیاورده . فنی هم باید مراقب این قسمت باشه تا سایت دان نشه هم مراقب تغییراتی که باید اعمال بشه. 

اما من و تیم فنی در تلاش هستیم تا تغییرات رو سریعتر اعمال کنیم. 

بچه های فنی قبلا داشتند روی قسمتهای دیگه سایت کار می کردند اما من بهشون گفتم که اعمال تغییرات فروم رو در اولویت قرار بدن. 

اصلاحات انجام میشه 

کاش سایت به حالت قبل برگرده.من اصلا نمیتونم بااین ارتباط برقرار کنم

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

تمام مواردی که در این تاپیک زحمت کشیدین و گذاشتید داره بررسی میشه و در صورت تایید اعمال میشه

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1325516/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%B9%DB%8C%D8%AF-%D9%86%DB%8C-%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA

کاش سایت به حالت قبل برگرده.من اصلا نمیتونم بااین ارتباط برقرار کنم

ورژن قبلی قابلیت اجرای برنامه های جدید رو نداشت. این ورژن هم درست میشه نگران نباشید

خانم تهراني من هركار كردم نتونستم با كاربريم وارد بشممجبور شدم كاربري ديگه بسازماگه امكانش هست برام برسي كنيد

ایمیل مربوط به کاربری قبلیتون رو بدید لطفا. یا در پیام خصوصی ارسال کنید

سلام خانوم تهرانی و ممنون از زحماتی که میکشید

واقعا هیچ جا نی نی سایت نمیشه

امکانش هست تا وقتی ایرادات رفع بشه سایت قبلی بیاد بالا

تقریبا برای همه کاربرا آرزو شده یه بار دیگه هم شده روی ماهشو ببینن خخخ

2810