2777
2789

سلام عزیزم‌ من خودمم اصلا اهل ارایش نیستم و خوشم نمیاد بیرونم بیشتر واسه خرید مثل نون سبزی و اینا میرم من یه معنقه مشکی زیر شال دارم که قبلش باید بنندشو بندازم تو گردنم بعد ممعنقه رو بپوشم بعد پالتو هم مال مامانمه وشلوارم مال خودمه من با شال و روسری راحت نیستم حملشو ندارم هی باید جمع و جورش کنم ولی با این معنقه ام خیلی راحتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو عمرم آرایش نکردم

بیرونم میرم همینم بدون آرایش کلا

تیپمم اسپرت

همیشه کتونی میپوشم ، اکثرا مشکی

همیشه شال مشکی میپوشم 

اکثرا حوصله شال نداشته باشم مقنعه میپوشم

لباسام اکثرا مشکی ، رنگی فقط ۳ ، ۴ تا دارم

مانتو هم بلند میپوشم هم کوتاه

شلوار دمپا ، کارگو ، بگ ، یدونه هم دارم ک نه زیاد جذبه نه هم راسته 😂🤷‍♀️ مدلش نمیدونم ، اونو برا مانتو های بلند میپوشم

تا الان قد ۹۰ یا کوتاه تر نپوشیدم شلوار

جوراب ساق کوتاهم نمیپوشم

مانتوی تنگ نمیپوشم

آستین سرب نمیپوشم ، بپوشم ساق دست میپوشم همراهش

کیف ندارم و فقط کوله میگیرم

بیرون رفتنی فقط کوله 

تیپم خوبه ، هیکلم ورزشکاری ، قدم بلند 

هم کوتاه میاد بهم ، هم بلند

فقط همیشهههه قبل بیرون رفتن حموم میرم و وقت داشته باشم ماسک ورقه‌ای میذارم و مسواک میزنم ، فقط همین 😂😂😂

دنبال مد نیستم ، هرچیزی دوس داشته باشم میپوشم ولی لباسای قدیمی هم نمیپوشم ولی اجق وجق نمیپوشم

کلا زیاد باز نمیپوشم ، بسته هم نه زیاد

کلا اسپرت و نرمال

نه خیلی مد ، نه دمده 😁😁

حالا خواهرام برعکس منن ، آرایش و مد و .....

کسایی هم ک مثل خودم آرایش نمیکنن رو دوست دارم و برام وایب خوبی دارن 🥰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

تا آرایش چی باشه ،،یکی فقط خودش رو آراسته میکنه یکی هم یه جوری میپوشه ما زن هستم نگاه می‌کنیم چه برسه به مردا،،،به نظرم آدم باید یه جوری لباس بپوشه که اندام و زیبایش رو همهنبینن،خیلی ها لایق دیدن زیبایی ما نیستن