2777
2789
عنوان

چیکارکنم نوزادم سینمو نمیگیره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست
عزیزم من درکت میکنم بچه خودمم همین بود بعد باخیال راحت شیر خشک رو دادم و وسلام خودتا اذیت نکن یه بار ...

میبینن ولی تامیخوام شیرخشک درست کنم‌میگن وااااا یعنی میخوایوشیرخشک بدی بزوربده بزارسینه خودتوبگیره اصلاانگارچشم ندارن نمیبینن من هرچقدرتلاش میکنم خب وقتی نمیخوره چیکارکنم کنم فقط ناراحتم شباازناراحتی خواب ندارم تاصبح

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
دختر منم اینطوری بود از بس گریه کردم و تلاش کردم بالاخره یه سینمو گرفت و کلا از یه سینه شیر میخورد و ...

دقیقامنم انقدتلاش میکنم بخدااشرشرعرق میره ازسروصورتم حتی نی نیموخودش خیس عرق میشه انقدمقاومت میکنه

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم اينطوري بود اصلا دوست نداشت هر راهي رم امتحان كردم ولي آخرشم شير خشكي شد و ماشاالله نسبت ب ...

عزیزم روزی چندبارچقدبایدشیربدم چندساعت یه بارمن همش فکرمیکنم این شیرخشک شیرخودموجبران نمیکنه براش🥺

نگران نباش عزیزم منم 10روز دادم شیرخشکم میدادم ولی آخرش دیگه نمی‌گرفت منم مجبورش نکردم اونی که شیر خودشو میده باید حواسش به تغذیش باشه منم ندادم فقد شیر خشک میدم حتی به بچه اولم شیرخشک دادم 

вαd dαyѕ вυιld вeттer dαyѕ..
نگران نباش عزیزم منم 10روز دادم شیرخشکم میدادم ولی آخرش دیگه نمی‌گرفت منم مجبورش نکردم اونی که شیر خ ...

دقیقامنم هیچی نمیخورم یعنی میل به هیچی ندارم

شماچندباردرطول شبانه شیرخشک میدادین به نی نی چندمیل؟

فاصله چندساعت؟

من نمیدونم چندساعت یه یاربایدبدم چون اصلابیدارنمیشه بزورهر۳ساعت بیدارش میکنم ۶۰تا۹۰میل میخوره اونم بازورااا

دقیقامنم انقدتلاش میکنم بخدااشرشرعرق میره ازسروصورتم حتی نی نیموخودش خیس عرق میشه انقدمقاومت میکنه

عزیزم اگه میبینی مایل نیست نه خودت رو اذیت کن نه نی نی رو تا جایی که داری بدوش بهش بده بقیش هم شیرخشک بده باور کن طوری نمیشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
دقیقامنم هیچی نمیخورم یعنی میل به هیچی ندارم شماچندباردرطول شبانه شیرخشک میدادین به نی نی چندمیل؟ ...

منم هر موقع بیدار بشه گریه کنه 90میل میدم اونم اگه خیلی گشنه باشه میخوره باید هر یک تا دو ساعت شیر بدی

منم تغذیه خوب نبود گفتم اگه تغذیه خوب نباشه فایده ندارع که هر چی می‌خوردم بچه نفخ میکرد تصمیم گرفتم همون شیر خشک بدم کسیم چیزی بهم نگفت ن مامانم ن شوهرم

دختر منم اينطوري بود اصلا دوست نداشت هر راهي رم امتحان كردم ولي آخرشم شير خشكي شد و ماشاالله نسبت ب ...

واقعا؟چند سالشه؟

نی نی من فقط ۴ماه شیرمو خورد،دیگه پس زد هر کاری کردم نخورد که نخورد،بهس شیرخشک دادم

از ماه ۶ تا ۷ کلا ۲۰۰گرم اضافه کرد طبیعیه؟؟

بچه من هم دقیقا همین جوری بود.

یک روشی که برام جواب داد این بود که پستونک سر شیشه رو به جای رابط سینه استفاده کردم چون رابط سینه هیچ کاربردی برام نداشت.

شما هم امتحان کنید ببینید می تونن با سر شیشه مک بزنه یا نه؟

ان شاالله که برای شما هم خوب باشه.

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

عریزم قطره شیرافزابخورخیلی تاثیرداره واسه شیرت. 

اگرسینتم نمیگیره بچتوطوری بغل بگیرکه سرشونتونه تکون بده مجیورشه سینتودهن بگیره یکم طول میکشه تابتونه سینتوبگیزه اگربیخیال شی دیگه عادت میکنه به شیشه سینتونمیخوره

یک روش دیگه هم این بود که یک کوچولو پودر شیر خشک روی سر سینه ام می ریختم این جوری هم می گرفت.

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483