2777
2789
در قسمت شمال خونه که عنصرش آب هست و مولد اون فلز میتونیم از آکواریوم استفاده کنیم همین طور وسایل فلز ...

درسته ولی تو ستاره های پروازی گفته بود ستاره شمال امسال عنصر خاکهو سعی کنید خاک و تقویت کنید

من الان موندم ظرفشویی و بزارم شمال یا شمال غربی؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
درسته ولی تو ستاره های پروازی گفته بود ستاره شمال امسال عنصر خاکهو سعی کنید خاک و تقویت کنید من الا ...

سلام و درود امسال فقط ستاره ی منفی در جهت جنوب شرقی داریم متاسفانه فنگ شویی خیلی با خرافات آمیخته  شده فقط جنوب شرقی که عنصر چوب هست رو با آیات قرآن آیه الکرسی تقویت کنید و نگران چیزی نباشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته ولی تو ستاره های پروازی گفته بود ستاره شمال امسال عنصر خاکهو سعی کنید خاک و تقویت کنید من الا ...

ماین ظرفشویی هم شمال آشپزخونه عالیه هم عنصر آب رو داره هم فلز رو فقط در آشپزخونه به خاطر متعادل شدن عنصر آتش چند ظرف سفالی در غرب یا شمال غرب قرار بدید

فنگشویی برای متعادل کردن انرژی هاست و ایجاد حس خوب ولی متاسفانه با خرافاتی که داخلش شده تبدیل به علمی شده که افراد رو دچار ترس میکنه که اگر فلان کار رو انجام ندم مشکل ایجاد میشه و این با منطق سازگار نیست

2805
سلام و درود امسال فقط ستاره ی منفی در جهت جنوب شرقی داریم متاسفانه فنگ شویی خیلی با خرافات آمیخته &n ...

سلام عزیزم

من از یه جا ستاره های پروازی و گرفتم میگفت غرب و مرکز هم ستاره منفی افتاده

خواهرم هم از یه جای دیگه گرفت اونم همینو گفت 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
ماین ظرفشویی هم شمال آشپزخونه عالیه هم عنصر آب رو داره هم فلز رو فقط در آشپزخونه به خاطر متعادل شدن ...

ممنون عزیزم

سلام عزیزم من از یه جا ستاره های پروازی و گرفتم میگفت غرب و مرکز هم ستاره منفی افتاده خواهرم هم از ...

گفتم خدمتتون مهم بالا بودن ارتعاش در منزل هست نازنین هر کس با حرفاش حس بد به شما انتقال میده و باعث ترس میشه اطمینان داشته باشید درست نیست خداوند یعنی آرامش و حس خوب متاسفانه بازار خرافات به نوع مدرن داغتر شده و پولسازتر

گفتم خدمتتون مهم بالا بودن ارتعاش در منزل هست نازنین هر کس با حرفاش حس بد به شما انتقال میده و باعث ...

مرسی عزیزم