2777
2789
عنوان

دستام دارن میلرزن‌ یعنی کلاهبرداری شدههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17553 بازدید | 102 پست

محض اطمینان

پولارو اگه زیادن فردا برو بانک مربوطه

کامل انتقال بده، هرچقدرم باشه ۱۰۰میلیونم انتقال میدن

بعد هم مسدود کن اون حساب رو

زنگ بزن فتا هم راهنمایی بگیر و جریانو کامل بگو

شماره فتا هم سرچ کن تو گوگل برات میاره

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا الکی میترسونیدش ؟؟؟؟اگه اینجوری باشه ک کلاهبردارا میفتن تو خیابون میگن ببخشید اسم و فامیلتون؟ بع ...

نمیدونم آخه این فامیلمون اینجوری گفت خالی کرده

چون شماره تماس و کد‌ملی دادم میترسم

نمیدونم آخه این فامیلمون اینجوری گفت خالی کرده چون شماره تماس و کد‌ملی دادم میترسم

امکان نداره عزیزم 

اگه اینجوری بود ک کلاهبردارا راحت میرفتن تو بانک میشستن هر کی فرم پر میکرد ی عکس یواشکی از رو فرمش میگرفتن و خالی میکردن  تازه اونجا مشخصات و ادرس و تلفن و کد ملی و شماره حساب و همه چی هس😂😂😂

باشه عزیزم توروخدا دعا کنید

اصلا نترس مگه باکارت رفتی پول انتقال بدی فقط بااون کارتی که پول انتقال دادی می تونن پول برداشت کنن که انشاالله اونم نمی تونن انجام بدن برای من که نتونستن

واااا باورم نمیشه اخه با ه عقلی فکر میکنی میشه با کد ملی و اسم و فامیل حساب خالی کرد؟

نمیدونم والا آخه این فامیلمون گفت که ما فقط شماره تماس و کد‌ملی و اسمو‌ گفتیم ک خالی کردم حسابمو الان هم بعضی ها میگن این کلاهبرداریه😭

نمیدونم والا آخه این فامیلمون گفت که ما فقط شماره تماس و کد‌ملی و اسمو‌ گفتیم ک خالی کردم حسابمو الا ...

نه عزیزم ،بعضی ها هم اینقدر تو تلویزیون میگن لینکه کلاهبرداریه بودن هیچ اطلاعاتی الان دارن میترسوننت ،اگه نیزدی رو لینک و مثلا واسه خرید اپ مبلغ ۵ تومن میگفت از حسابت کم کن و تو رمز و ...میدادی اره میشد کلاهبرداری

ممنونم از راهنمایی همگی❤

برادرم که از این چیزا سردرمیاره‌ الان تماس گرفتم باهاش و جریانو کامل گفتم

گفتش که اگه اون اپلیکیشن رو نصب میکردی میاورد‌ که باید پول واریز کنی و وقتی پول رو واریز میکردی حسابتو‌ خالی میکردن الان که نصب نکردی هیچی نشده نگران نباش

گفت اون کسی هم که بهت این پیامو داده خودش خبر نداشته بنده خدا( رسات میگه یه شماره شخصی بود) گفت اونم حتما اون اپلیکیشن رو نصب کرده و پول واریز کرده و حسابشو خالی کردن بعد خودبه خود به مخاطبینش‌ این پیامک ارسال میشه که بقیه هم قربانی بشن واسه همینه بعدش بهت پیام داده که لینک اون نیست و کلاه برداریه( البته نمیدونم اون شخص کیه که شماره منو داشته ولی من شماره اونو ندارم بابا و مامانمم نداشتن شمارشو)

حالا محض اطمینان فردا زنگ میزنم فتا میپرسم ولی برادرم‌ گفت که چیزی نشده که خداکنه همین باشه

ممنونم از همگی❤❤❤