2777
2789
عنوان

خدا انتقام این همه بدی رو از جاری هام بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 26 پست
بهت حسودی میکنن .مطمئنن چیزی داری که اونا ندارن .یا یکیشون داره بدگویی تو رو پیش اون یکی میکنه

والا آبجی اون هر دوتا خونه ماشین طلا وضع توپ من هیچی ندارم کل سرمایم  ۵۰۰ میلیونه تنها حسنی که دارم اینکه زندگی رو سخت نمیگیرم خرج میکنم برای خودم و زباییم و زندگیم و خرد و خوراکم تعریف از خود مایه ننگه ولی همه میگن تو خیلی سر تری همین تو فاتحه فک کن جاری مادر شوهرم برام اسپند دود کرد مردم کلی تعریف میکردن ازم فک کنم از همین سوختن من یه قیافه عادی دارم به نظر  خودم اونا موضوع رو خیلی جدی گرفتن🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبادا اشتباهات منو تکرار کنی .شان و عزت نفستتو به خاطر اونا خورد نکن ،به جز سلام علیک ،باهاشون حرف ن ...

چه اشتباهاتی آبجی میشه راهنماییم کنی من ۲۰ سالمه اونا ۲۸ ۳۵ سال سن دارم اصلا نمیدونم چشونه

سعی کن وقتایی اونا هستن نری من شکر خدا میتونم یکم ازشون دوری کنم راحت تر شدم ولی بازم خیلی از اخلاقا ...

ببخش آجی ولی اینجوری اصلا خوب نیست.من تجربش رو دارم .بهش گفتم انقد خوش حال شد وغش غش خندید ،گفت آخی ناراحت شدی ما منظوری نداشتیم .فقط تنها کاری که باید بکنه اینه که محلشون نده ،مثلا وقتی زنگ زد و خواست غیبت کنه ،بهش بگه الان بیکار نیستم بعدا زنگ بزن .حرف دلشو نباید بگه چون کار اونا از عمده بیشتر خوشحال میشن 

والا آبجی اون هر دوتا خونه ماشین طلا وضع توپ من هیچی ندارم کل سرمایم  ۵۰۰ میلیونه تنها حسنی که ...

مگه هرکی پول داره اعتمادبنفسش بالاس .آدم حسود از نفس کشیدنتم حرص میخوره چه برسه به اینکه این همه ویژگی های خوب هم داری

چه اشتباهاتی آبجی میشه راهنماییم کنی من ۲۰ سالمه اونا ۲۸ ۳۵ سال سن دارم اصلا نمیدونم چشونه

من پونزده سال خودم رو خورد کردم که باهاشون صمیمی بشم با وجودی که از خیلی جهات ازشون بالاتر بودم ،اتفاقا نتیجه برعکس گرفتم و اونا بیشتر پرو شدن .هر راهی رو رفتم ولی فایده نداشت .شدم یه زن افسرده و غمگین و در سطح خودشون حتی پایین تر .خداروشکر یه ساله روشم رو عوض کردم الان وضعم خیلی خوبه 

من پونزده سال خودم رو خورد کردم که باهاشون صمیمی بشم با وجودی که از خیلی جهات ازشون بالاتر بودم ،اتف ...

این حرفا رو گوش کن .به من چه نیازی بهشون داری؟ من هیچ کس رو نداشتم که راهنماییم کنه .همش فکر میکردم من کاری کردم که اونا اینجوری میکنن .ولی الان متخصص شدم تو شناخت همچین آدمایی

من پونزده سال خودم رو خورد کردم که باهاشون صمیمی بشم با وجودی که از خیلی جهات ازشون بالاتر بودم ،اتف ...

یعنی چی؟نه من هیچ وقت نمیرم منت کشی امسال اینا آخه اینا کین یه مشت عقب مونده من فقط برام جالبه ببینم چرا اینطوری رفتار میکنن وگرنه هیچ وقت غرور خودم رو له نمیکنم

یعنی چی؟نه من هیچ وقت نمیرم منت کشی امسال اینا آخه اینا کین یه مشت عقب مونده من فقط برام جالبه ببینم ...

من منت کشی نمیکردم مثلا الکی میرفتم سر صحبت رو باز میکردم اونام فقط یه کلمه میگفتن بله یا نه .دیگه هیچی.اگه میخوای دلیلش رو بدونی از حسودیه حسودی .مخصوصا از تو مراسم و حرفای زن عموی شوهرت دارن می سوزن .پس بزار بسوزن