2777
2789

سلام دوستان گواهیناممو گم کردم میگن گواهینامه المثنی مهر قرمز داره روش نوشته المثنی

واقعا اینجوریه یا دقیقا مثل اصله؟

نه دقیقا مثل اصله

گواهی نامه همونداشته باشی پلیس با کد ملیت میتونه استعلام بگیره و اوکیه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
یعنی دیگ داشتن کارت گواهینامهلازم نیست؟؟

ببین داشته باشی بهتره

مثلا من تصادف کرده بودم گواهی نامه همراهم نبود برام فکرکنم ۴۰ تومن جریمه نوشت بخاطر توقف بعد از تصادف و به همراه نداشتن گواهی نامه

ولی اینجوری نیست که اگه همراهت نباشه فک کنن کلا گواهی نامه نداریو اینا

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
2804
تو یه سایت نوشته بود فرقش با اصلی اینه مهر قرمز داره

نداره فرقی من گرفتن