2777
2789

سلام دوستان گواهیناممو گم کردم میگن گواهینامه المثنی مهر قرمز داره روش نوشته المثنی

واقعا اینجوریه یا دقیقا مثل اصله؟

نه دقیقا مثل اصله

گواهی نامه همونداشته باشی پلیس با کد ملیت میتونه استعلام بگیره و اوکیه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دیگ داشتن کارت گواهینامهلازم نیست؟؟

ببین داشته باشی بهتره

مثلا من تصادف کرده بودم گواهی نامه همراهم نبود برام فکرکنم ۴۰ تومن جریمه نوشت بخاطر توقف بعد از تصادف و به همراه نداشتن گواهی نامه

ولی اینجوری نیست که اگه همراهت نباشه فک کنن کلا گواهی نامه نداریو اینا

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
تو یه سایت نوشته بود فرقش با اصلی اینه مهر قرمز داره

نداره فرقی من گرفتن