2777
2789
عنوان

همسرم بازم کتکم زد

1014 بازدید | 31 پست

این دفعه دومشه که با کمربند میگیرتم به باد کتک 

باهاش بحثم شد که امسال من خونه هیچ کس نمیام 

توهم هرکجا میخوای برو فقط خونه بابای من حق نداری بدون من بری و منم چون نمیام خونه بابام پس نباید اونجا بری 

اینطوری فقط منو سبک می‌کنی 

همین باعث شد بحث کنیم 

گفت چندساله زندگی مون رو زهر مار کردی من هرکجا بخوام میرم اما امسال ترو هم میبرم باید بیای و من صاحب اختیارتم و این حرفا 

بحث مون بالا گرفت که کمربندشو در آورد گرفت زدم 

میگه از دستت خسته شدم 

من مشکلم با خانوادم اینه که اجازه دادن خواهرام با میل خودشون و باکسی که میخوان ازدواج کنند و درس شون هم خوندن اما منو به زور به پسر عموم شوهر دادن و خودشم میدونست من نمیخوامش

همه خانواده ها هم میدونستن اما اهمیت ندادن و من چندین ساله توی این زندگی دارم اذیت میشم 

شوهرمو دوستش ندارم 

هم خرجی میده هم کاسبه

برای بچه هامون چندین دست لباس خریده واسه خودشم 

به منم پول داد اما نرفتم خرید 

دلم پر از کینه س از پدر و مادرم متنفرم 

دوساله دیگه کامل قطع ارتباط کردم باهاشون 

هرکجا ببینم شون راهمو کج میکنم

اما شوهر بیشعورم میگه بابات عمومه و میره خونه بابام حتی مهمونی ها که من نمیرم پا میشه می‌ره 😭 بچه هارو هم میبره گاهی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا فک میکنی از پدر مادرت انتقام میگیری

ولی داری جوونیتو زهر میکنی چون یا ببخشید عرضشو داری جدا میشی یا میشینی سر زندگیت

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2803

چرا دوستش نداری؟ اخلاقش خوب نیست؟ یا دلت پیش مرد دیگه ای بود؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

نمیخوای امتحان کنی؟

به زندگی برگرد ببین شاید عاشق شدی

تنفر یه مدت بزار کنار

خوبیاشو ببین

نگاه کن شاید انتخابت درست بوده

یه مدت اروم باش بدیارو فراموش کن

ببین واقعا مرد بدیع؟نمیشه باهاش سر کرد؟

یا جدا شو یا سعی کن به زندگیت عادت کنی

چون این وسط فقط بچه هات نابود میشن با دعواهاتون

و اینکه همسرت خیلی وحشیه...کتک؟!با کمربند؟!

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
2804

عزیزم فدات شم سر به سر دیوونه ش نزار از حرفم ناراحت نشس میگم دیوونه درکت میکنم . بزار بره اونارم ببره تو فکر خودت باش ببین چجوری آرامشت بیشتره همون کار کن اگه میدونی اگه سر به سرش نزاری دهنش میبنده همون کار کن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

همیشه رابطه مون به زور و اجبار شوهرمه 

جدیدا خیانت هم داره می‌کنه 

خودشم گفته بهم 

اما طلاقم نمی‌ده 

الهی پدر و مادری که اینطوری دخترشون رو تو عذاب گزاشتن توی بستر بمیره باشند و عذاب بکشن و از دنیا نرند 

الهی داداشم و بابام که کتکم زدن بچه هاشون سیاه بخت بشن 

از خدا می‌خوام به خاطر تمام عذاب هام خدا دختر داداشمو 

مثل خودم سیاه بخت کنه 

چون داداشم هم با بابام کتکم زدن و مجبورم کردن به ازدواج 

خیلی دلم شکسته 

همیشه رابطه مون به زور و اجبار شوهرمه  جدیدا خیانت هم داره می‌کنه  خودشم گفته بهم  ...

خدا ازشون نگذره همچین پدر و مادری رو هیچوقت نباید بخشید خودمم تو شرایطتت بودم

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
2805

تکلیفتو با خودت مشخص کن 

ادمی که شوهرشو دوس نداره را به راه بچه نمیزاد 

دم عیدی عیدو با بهونه های بنی اسراییلی و از سز خودخواهی برا بچه ها زهرمار نکن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
همیشه رابطه مون به زور و اجبار شوهرمه  جدیدا خیانت هم داره می‌کنه  خودشم گفته بهم  ...

عزیزدلم😢😭 بچه ش نفرین نکن فدات. از خدا بخواه همون خود اشخاص مورد بازخواست قرار بده ان شالله دلت خنک شه ان شالله خدا جوابشون بده و راحت شی الهی هرچه زودتر آرامش بگیری به گذشته دیگه فکر نکن فقط دل خودت باد میکنه عزیزدلم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
طلاق بگیر خب

طلاقم نمی‌ده 

درخواست مهریه کنم هم اولا چون عموم پدر شوهرم بود و اینم بهش اعتماد داشتند مهریه کم گرفتند 

دوما اگر بگه طلاهایی که خریدم براش با فاکتور سون بگه اینا مهریه ش اما طلاقش نمیدم چی ؟ 

برای طلاق حمایت می‌خوام که خانوادم شوهرمو بیشتر من می‌خوان 

2801