2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن خونه خلوت باشه و مرتب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 26 پست
چیزی که یکسال ازش استفاده نکرده باشم میدم بره چون مشخصه بعد ازین هم قرار نیست استفاده کنم چه لباس با ...

دقیقا حرف همسر منه،ولی باید با دقت بیشتری خرید کرد چون هزینه ها این روزا خیلی بالاست نمیشه دیگه چیز بی خود خرید.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا حرف همسر منه،ولی باید با دقت بیشتری خرید کرد چون هزینه ها این روزا خیلی بالاست نمیشه دیگه چیز ...

ببین مثلا من سه تا ازین ظرف ها که شکل ماهی هست دارم

هرگز استفاده نکردم جفتمون هم از ماهی متنفریم میگم بزار انباری. 

میگه نه و استفاده میشه و... 

بابا 6 ساله مونده اونجا میخوام چیکار

وای منم اینجوریم دوست دارم خونه مینیمال و دلباز باشه هر روز با مادرم بحث داریم انقدر که عاشق جمع کردنه رفتیم ظرف نو گرفتیم میگم قبلیا رد کن بره میگه حالا اونا هم باشن انباری به کار میاد به چه کاری اخه مادر من

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
وای منم اینجوریم دوست دارم خونه مینیمال و دلباز باشه هر روز با مادرم بحث داریم انقدر که عاشق جمع کرد ...

آخ آخ امان از اینهمه وسیله

منم بخاطر همسرم کلی وسیله فرستادم انباری... اما اگه دست من بود اونا الان دست نیازمند بود

یعنی میتونم به جرات بگم یکی از افرادی هستم که به راحتی رد میکنم بره همه چیرو هااا همههه چی 

خونه خلوت مرتب آرامش ...

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
ببین مثلا من سه تا ازین ظرف ها که شکل ماهی هست دارم هرگز استفاده نکردم جفتمون هم از ماهی متنفریم می ...

منم یکی دارم یه دوره ایی مد بودن،آره من کلی ظرف دارم استفاده نمیشن ولی چون جاشون خوبه و جلو دست وپا نیستن کاریشون ندارم.

آخ آخ امان از اینهمه وسیله منم بخاطر همسرم کلی وسیله فرستادم انباری... اما اگه دست من بود اونا الان ...

همین دیگه با همین روش مخ مامانم میزنم میگم تو استفاده نمیکینی بده یکی که لازمشه با همین ترفند بیشتر رختخوابهای اضافه رو هم دادم رفت یه نفس راحت کشیدم

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵