2777
2789
عنوان

فراخوان عید تا عید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 265 پست

سلام

لطفا یه کار کنید کاربرا براساس فعالیت و نوع تاپیکاشون بهشون ستاره بدین و کنار اسمشون به نمایش دراد

یه بیو گرافی اجباری از هرکاربری تو مشخصاتش باشه که هی هویت عوض نکنن و آدم دچار اشتباه بشه

کاش یه جور میشد برای امنیت سایت کدملی رو از همه کاربرا می داشتید اینجور هم بچه ها و هم آقایون خد خودشونو میدونستن و دیگه کمتر اذیت میکردن

لطفا خود مدیریت یه جوری مشخص کنه از هر استان چه آی دی هایی توی سایته که ما بتونیم راحت همشهریمونو پیدا کنیم

خود مدیریت لطفا لیست پزشکان متخصص زنان کودکان کلینیک بیمارستان و... رو توی سایت بذارید

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماروجون هرکی دوست دارین رنگ شواول ازهمه درست کنین 

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

استیکرای قبلی رو برگردونین

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
2805

چرابامرورگرکروم نمیشه نوشت؟کلمات به هم میچسبن

اگه میشد نظرات کاربران هم اگه از چند خط بیشتر میشد مثل امضا؛ گزینه بیشتر میومد کنارش تا برای خوندش بازش میکردیم و صفحه کوتاه میشد. 

همینطور وقتی پست ریپلای میشد هم یک خط اول نمایش داده میشد و بقیه ش سه تا نقطه(...) میومد تا نظرات طولانی که ریپلای میشن انقدر صفحات رو طولانی و کسل کننده نکنن.

اگه حذف پستو بر نمیگردونین حداقل ویرایش پست محدودیت زمانی نداشته باشه تا اگه نخواستیم نظرمون بمونه یا عکسی خواستیم پاک کنیم بتونیم. اینجوری امنیت بیشتر میشه و ترس از نوشتن و مخصوصا بیان تجربیات هم از بین میره

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

من یه سوال دارم الان این هشتگ چیه کنار اسم من و بعضیا؟

بعدشم چرا پستهای من اینقد کم شده؟؟؟

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

قبلا تاپيك تعطيل شده رو خودمون ميتونستيم بخونيم كاش برگرده 

چون خودمون لازم داريم مطالبشو 

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
سلاملطفا یه کار کنید کاربرا براساس فعالیت و نوع تاپیکاشون بهشون ستاره بدین و کنار اسمشون به نمایش درادیه بیو گرافی اجباری از هرکاربری تو مشخصاتش باشه که هی هویت عوض نکنن و آدم دچار اشتباه بشهکاش یه جور میشد برای امنیت سایت کدملی رو از همه کاربرا می داشتید اینجور هم بچه ها و هم آقایون خد خودشونو میدونستن و دیگه کمتر اذیت میکردنلطفا خود مدیریت یه جوری مشخص کنه از هر استان چه آی دی هایی توی سایته که ما بتونیم راحت همشهریمونو پیدا کنیمخود مدیریت لطفا لیست پزشکان متخصص زنان کودکان کلینیک بیمارستان و... رو توی سایت بذارید

کارت ملی😯همشهری ها😯

عزیزم دوستان اینجا میخان ک شناخته نشن