2777
2789
عنوان

فراخوان عید تا عید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 265 پست

سلام.🎤

۱.لایکهای مربوط به یک تاپیک یک جا اعلام بشن نه دونه دونه.📬

۲.امکان ریپلای باقی بمونه.و توی اعلام باشه همچنان.➰

۳.اوکی زدن واژگان موافقم و ... حذف بشه چون امکان ویرایش هست و نیازی به تایید نهایی نظر نیست.✔

۴.تعداد کاراکتر محدودی برای امضا قرار بدین تا بعضی کاربرا تمام مشکلات و ارزوهای زندگیشونو ننویسن با این حجم زیاد.✏🖍🖋

۵.فونت ها ریز شوند.🔭🔬

۶.شکلکهای قبلی منظور ادمو بهتر میرسوند.😃

۷.لایک و انلایک عالیه که گذاشتین.🖒🖓

۸.تاپیکهای قبلی شخص رو متوجه نشدم از کجا باید دید.🤔

۹.رنگ تم سایت عالیه فقط یه پس زمینه ی کرمی رنگ قرار بدین که چشم از سفیدی پس زمینه خسته نشه.رنگ صورتی قبلی هم بنظرم خیلی لوس و رنگ ضعیفی بود.البته برای پس زمینه کرم ،تون آبی تنظیم بشه بهتره که دورنگ درکنار هم خوب بنظر بیان.رنگ بنفش یا ارغوانی هم خوبه هااااا😍

۱۰.حجم سایت کمتر بشه.اینترنت کمتری مصرف کنه.📀

۱۱.برای تاپیکها به دلخواه استارتر تاریخ انقضا قرار بدین.که خودش منهدم بشه.🕯

۱۲.ممنوع بودن بعضی بحث ها هم برداشته بشه و بحث آزاد باشه لطفا.ممنوعیت موضوع و واژه نداشته باشیم.📝

۱۳.حدود ۷ تا از تاپیکهای جدید ایجاد شده قابل رویت باشه.👀

۱۴.درکنار عنوان تاپیک اسم استارتر مشخص باشه.👐

۱۵.آنلاین بودن مثل سابق مشخص باشه.🙌🙆

توی نسخه جدید نوار اعلان و بیشتر شدن حجم عکس کاربری و ریپلای زدن رو خیلی دوست دارم.خیلی ممنون که این سایت هست.تمام دست اندرکاران انشاالله خیر دنیا و اخرت رو ببینن.❤❤❤❤

خدای من کمکم کن بهت بی معرفت نشم و نمازهامو به موقع بخونم💕مرسی
با سلامعلاوه بر نواقصی که خودتون در جریان و در صدد برطرف کردنش هستین؛ پیشنهادم دسترسی آسان به نوار اصلی بالایی سایت هست. نوار سفیدرنگ شامل (مجله تبادل نظر و...) و نوار سبز رنگ (سرچ آرم نی نی سایت و پروفایل کاربرها ) هست. به اینصورت که با پایین آوردن صفحه نوارها در قسمت بالای صفحه ثابت باشن. به روزرسانی بصورت خودکار انجام بشه و در زمان مشخصی صفحه رفرش بشهبرای آرامش و جلوگیری از خستگی چشم از رنگ آبی ملایم هم میتونید استفاده کنید. امکان چت بصورت وُیس عالیه البته میدونم که نیاز به زمان خیلی بیشتری داره.

به این نظرم اضافه میکنم 

قابلیت مارک و ریمارک کردن گزینه ها مثل پاک کردن تعداد بالای پیامها و یا پاک کردن تعداد بالای تاپیکهای مورد علاقه ...

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم هم امکان حذف تاپیک باشه و هم قفل کردن بهتره.

گاهی مطالب داخل تاپیک مفید هست ولی استارتر تمایلی به آپ کردنه تاپیک نداره در عین حال احتمال داره کاربری تو سرچ این تاپیک رو پیدا کنه و پست بذاره و ناخواسته و بدون اطلاع استارتر تاپیک ادامه پیدا کنه و گزارش بخوره اینه  که اگر قفل بشه ولی باقی بمونه بهتره که هم مورد استفاده قرار بگیره و هم ادامه پیدا نکند. 

گزینه حذف کردن هم باید باشه واسه تاپیکای دوره هم جمعی و ....

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اگر ممکنه تاپیک خبر رو هم تو ورژن جدید سنجاقی کنین چون خواننده زیاد داره و همینطور جمع کردن اخبار سایت هم سخته.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

به نظرم بد نیس امکان دادن امتیاز مثبت به کاربرایی که دلسوزانه راهنمایی میکنن رو کنار کامنتا فراهم کنین 

منظورم کاربرایی مثل قهوه تلخ و ماه پنهان. .. هست که خیلیا ازشون راهنمایی میخوان و برای کاربرا وقت میذارن.

اگر ممکنه استارتر تاپیک رو هم پر رنگتر کنین چون من به شخصه وقتی وارد تاپیک میشم خیلی متوجه نمیشم کدوم کاربر استارتر هست.

به نظرم بهتره از رنگ متضادتری استفاده کنین که به چشم بیاد.

بهتره که  امکان ایجاد اسامی کاربری مشابه وجود نداشته باشه.

نمونه بارز کاربر مستر توانگر هست که با ورژن قبلی 2 بار با این اسم عضو شد و با ورژن جدید هم مجددا با همون اسم کاربری ساخت!!!!

عکس کاربری تکراری هم بهتره نباشه تو سایت.

بهتره که با سرچ کردنه ninisite.com   به صورت دیفالت تبادل نظر باز بشه و نه مجله.

چون تو تبادل نظر کاربرا فعالیت دارن و این خودش باعث افزایش تعداد کاربرا میشه. 

لطفا برای عضویت در سایت ، به شماره همراه کاربر جدید  یه کد اس ام اس بدین که برای عضویت مورد استفاده قرار بگیره،  این خودش مانعی هست برای چند کاربری شدن تو سایت.

لطفا برای عضویت در سایت ، به شماره همراه کاربر جدید  یه کد اس ام اس بدین که برای عضویت مورد استفاده قرار بگیره،  این خودش مانعی هست برای چند کاربری شدن تو سایت.

سلام

1. دکمه های طراحی شدن باید موقع فشردن یه عکس العملی داشته باشن,یا تغییر رنگ و یا حالت فشرده شدن مشخص باشه(گاهی پیش میاد که چون چیزی مشخص نیست چند بار میزنیم دکمه رو و باعث ایجاد پست ها یا تاپیکای تکراری میشه)
  2. اون پنجره خوانده شد بعد از ارسال نظر یا ایجاد تاپیک عملا بیفایده هست,چون اگه ۱۰بار روی گزینه ارسال نظر بزنیم فقط یکبار ظاهر میشه و به تعداد فشردن دکمه ارسال تکرار داریم!
  3. مورد شماره یک برای همه گزینه  های پنجره تایپ هم صادقه
  4. گزینه ارسال ارسال پست برای تل گرام هم مشکلی که داره اینه که ابتدای ابتدای متن فرستاده شده چندین خط آدرس تاپیک نی نی سایت میاد و بعد متن دوخطی مثلا!!!به نظرم بهتره آدرس در انتها باشه.
  5. رفتن لایک ها به اعلان به نظرم شده یه جور مردم آزاری!!!چون مثلا من بعد چند ساعت وارد سایت میشم تو اعلان شماره ۱۰رو زده ,و من باید ببینم کدوم پستام از کدوم تاپیکا لایک گرفته یا پاسخ داده شده(البته ازین قسمتش که اعلام میکنه تو تاپیکم که احتمالا بستمش پست گذاشتن)
  6. سرعت پایین و دیسلایک و چراغ ان لاین و...هم که دوستان اشاره کردن
  7. الان من میخوام ازتون تشکر کنم ولی شماره بندی متوقف نمیشه!!!!درصورتیکه بازدن دوباره روی این گزینه باید غیرفعال بشه,درضمن برای دیدن مشکلات باید با همه قسمتها کارکرد ولی الان اونقدر سرعت پایینه که من خودم حوصله ام سر میره
  8. موفق باشید

ببخشید که من تک تک مینویسم نمیتونم  به پست اولم اضافه کنم

اگه کسی پستشو پاک کرد و دیگران تو پستاشون به پست طرف ارجاع داده بودن (گزینه ریپلای)بعد از حذف پست نفر اول تو پستای دیگه هم پستش حذف بشه

موبایلو که افقی میگیریم اون کادر عکس کاربری بهتره افقی و کو چک بشه

سلام خانم تهراني اين چند روز همه نظرات و پيشنهادات از قبيل تغيير فونت رنگ فاصله پستها و ،،،، را نوشتند اما بهترين پيشنهاد شايد برگرداندن ورژن قبلي و اضافه كردن برخي إمكانات به ان باشه ممنون و موفق باشيد

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

میخواین ایراداشو بگم؟

اول اینکه پیج قفل میشه ولی نمیترکه تازه قفلم بشه همه میتونن بخونن و لایکت کنن یا دیس لایک

دوم اینکه وقتی عکس بزاری ریپلای کنی یا نوشته بزارن ریپلای کنی طرفی که پستش و حذف کرده توی ریپلای میمونه قابل توجه بچه هایی که عکس میزارن و خودم

سوم اینکه بروز رسانی نداره

چهارم اینکه پستامون كم شده

پنجم اینکه اسمامون داغون شده و ماشالا انقدر شماره اومده اندازه کد ملی

ششم اینکه پیام خصوصی بدی بیشتر از یه خط نمیتونی ارسال کنی همه حرفا تو باید نصفه نصفه بزنی

هفتم اینکه من با لب تابم میام مشکل فونت ندارم نمیدونم اونا که با موبایل میان چی میکشن

هشتم اینکه نمیتونی پستای قبلتو حذف یا ویرایش کنی فقط دوپست بزاری پست اول قابل حذف و یرایش نیست

نهم اینکه اون پست هایی رو که میخوای حذفش کنی شما هر صفحه ایی که باشی پرتت میکنه صفحه اول همون تاپیک

دهم اینکه ازت بعضی جاها کد امنیتی میخواد اخرم که گزینه ارسال و میزنی باید خواندم رو هم کلیک کنی خانوم تهرانی ماها چشمامون دیده که گزینه ارسال و زدیم خواندم دیگه اضافس

یازدهم افراد انلاین و غیر انلاین رو مشخص کنید

دوازدهم تعداد کاربر و مهمان ها هم بالای تاپیک زده بشه

سیزدهم بعضی تاپیکات واقعا نیازمنده اینه که پست اول رو ویرایش کنن مخصوصا تاپیک های لاغری و ...

چهاردهم یکم سایت رو بهش روح بدید کاش اون علامت بالابرتون شبیه عکس نی نی بود یا یه چیزی

پانزدهم شما توی هر صفحه ایی که باشید علامت خانه یا صفحه اصلی رو نمیبینید و همش باید صفحه جدیدی باز کنین اگه این امکان بوجود بیاد مثه ورژن گذشته هرصفحهه ایی که باشی بتونی به راحتی بری صفحه اول خیلی خوب بود

شانزدهم صفحه اول فوق العاده شلوغ وبی نظمی محسوسی درونش هست که اصلا خوشایند نیستش

هفدهم موضوعات دو روز گذشته صفحه اول مال زمان های خیلی دور و هرچه موضوع جدید ترباشه صفحات اخره این امکان درست بشه که برعکس باشه ما نیاز نداریم صفحه اول رو مال چند روز گذشته رو ببینیم

هجدهم واقعا این ایموجی ها خیلی بیروح هستن و حس و حال ادم و میگیرن

به امید بهتر شدن.....

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

2810