2777
2789
عنوان

فراخوان عید تا عید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 265 پست

سلام و خسته نباشید. 

اول اینکه مثل قبل تعداد کاربران میهمان و حاضر توی تاپیک مشخص باشه. همینطور چراغ کاربرها.

لایک شده ها مثل قبل قابل رویت باشن چون اینجوری از اعلان ها چک کردن سخته.

اگر تاپیکی را باز کردیم و در حین خواندن ترکید این امکان باشه کسانی که داخل تاپیک هستن بتونن تا انتها بخونن و بعد براشون تعطیل بشه تا با نصفه خوندن ذهن درگیر نشه.

قابلیت بلاک کردن وجود داشته باشه تا استارتر بتونه برای جلوگیری از به تنش کشیده شدن تاپیکش کاربرانِ خاطی رو از تاپیکش اخراج کنه

دیس لایک برگرده تا مجبور نباشیم چندین خط بنویسیم و مخالفتمونو اعلام کنیم و هر کاربر یک پست در جواب بنویسه و تاپیک الکی شلوغ بشه.

در حال تایپ بودنِ استارتر مشخص باشه تا افراد متوجه بشن استارتر در حال تایپه یا فقط نظاره گره!! تا اینجوری با یک کلمه نوشتن همه نگن خب خب 

گزارش زدنِ زیادِ یک پست توی تاپیک باعث بشه تا اون پست خود به خود پاک بشه تا اگر استارتر غایب بود کاربر نتونه هر چی خواست بنویسه و دیگران با خوندنش عصبی یا ناراحت بشن.

من پستهای دیگه رو نخوندم.اگه تکراری نوشتم شرمنده  

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

با سلام

علاوه بر نواقصی که خودتون در جریان و در صدد برطرف کردنش هستین؛ پیشنهادم دسترسی آسان به نوار اصلی بالایی سایت هست. نوار سفیدرنگ شامل (مجله تبادل نظر و...) و نوار سبز رنگ (سرچ آرم نی نی سایت و پروفایل کاربرها ) هست. به اینصورت که با پایین آوردن صفحه نوارها در قسمت بالای صفحه ثابت باشن. 

به روزرسانی بصورت خودکار انجام بشه و در زمان مشخصی صفحه رفرش بشه

برای آرامش و جلوگیری از خستگی چشم از رنگ آبی ملایم هم میتونید استفاده کنید. 

امکان چت بصورت وُیس عالیه البته میدونم که نیاز به زمان خیلی بیشتری داره. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم تهرانی. همه جای دنیا طرفداران یک برند یا اعضای یک انجمن یا سایت اعتبار اون محصول یا سایت محسوب میشن. قطعا نی نی سایت بخاطر حضور زیاد اعضا و قابلیت تبادل نظر های خاصی که داشت این همه معروف و پذیرای اینهمه تبلیغات بود. متاسفانه توی ورژن جدید علارغم ایجاد قابلیت های عالی این ویژگی نادیده گرفته شد و ریسک به این بزرگی انجام شد. امیدوارم با این فراخوان و برطرف شدن کاستی ها، حضور اعضا مثل سابق بشه. منم مثل دوستان خواستار تعییرات توی قسمت تبادل نظر هستم. و اگر گزینه های مربوط به ادیت یا لایک مثل سابق روبه روی نام کاربری قرار بگیره و امضاها توی بخش های خصوصی و پروفایل ها نمایش داده بشه خیلی از مشکلات برطرف میشه چون اکثر کاربرا از فاصله زیاد پست ها و کاهش سرعت تبادل نظر شاکی هستند. 

بخاطر زحمتاتتون متشکریم. 

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
2805

باسلام

رنگ سایتو تغییر دهید چون باعث خستگی چشم میشه 

عبارت خواندم بعد هربار پست گذاشتنو حذف کنید چون اصلا خوب نیست 

بعد هربار ک اعلان هارو میبینیم بنظرم خود ب خود پاک بشه عالیه

بروزرسانی خودکار داشته باشیم

استیکرهای قبلی رو بذارید چون خیلی جذاب بود 

امکان ویرایش پست باید حتما باشه

امکان ترکوندن تاپیک حتما حتما بذارید

دیس لایک حتما باشه

تعداد افراد بازدید کننده بالای هر تاپیکی نشون بده خیلی خوبه

چراغ کاربرها برگرده بفهمیم کی انلاینه کی اف

بازم هست یکم دیگه فکر کنم بازم میذارم . این ها مهم ترینشه

مینا قری هستم

اخرین پاسخ ها حذف شود

چراغ کاربرای آنلاین برگردد. 

فونت کوچکتر شود

امکان بروز رسانی 

خدا جونم بابت نینی که تو دلم گذاشتی ازت خیلی خیلی ممنونم ، ازت میخوام خودتم مراقبش باشی

1. لطفا یه گزینه اضافه کنین که بشه همه اعلان ها رو با هم پاک کرد.

2.و اینکه وقتی از نقل قول استفاده میکنیم، اسم کاربری که گوینده نقل قول بوده هم مشخص بشه.

3.دکمه بروز رسانی اضافه بشه.

4. متوجه حضور و یا عدم حضور استارتر  تاپیک بشیم و همینطور وقتی استارتر در حال تایپ هست هم اگر معلوم بشه دیگه عالیه.

5.لطفا تاریخ عضویت کاربرا رو فقط تو پروفایلشون قرار بدین چون گاهی کاربرای قدیمی وقتی تو تاپیکی کامنت میدن بابت تاریخ عضویتشون لایک میشن و مورد تایید قرار میگیرند. 

6.لطفا اسامی اعضای حاضر در تاپیک رو هم نشون بدین.

7.تایید بعد از هر پست رو کم کنین.

8. امضا رو هم یا کوچکتر کنین یا حذف کنین.

9.گزینه بلاک رو هم اضافه کنین.  بعضی از کاربرا کلا دنبال جنجال هستن . بعضی کاربرای دیگه هم بدنبال اختلاف قبلی تاپیک استارتر رو به حاشیه میکشونن.  بهتره که گزینه بلاک رو طوری اضافه کنین که در ابتدای زدن تاپیک کاربر مورد نظر رو بلاک کنیم،  نه وسطای تاپیک که برخورده نباشه:)

10.بهتره که از روی عکس کاربری پیش فرض پی به جنسیت کاربر ببریم.

11. لطفا برای علت گزارش زدن پست ها گزینه های بیشتری اضافه کنین، در حال حاضر 3 تا بیشتر نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

کاش یک قلب کوچولو کنار نام هر کاربر بود (بجز لایکِ پست)تا کسانی که اون کاربرو دوس دارن لایکش کنن و برای بالا رفتن آمار اون هم که باشه دوستان سعی کنن بهتر آداب معاشرت رو رعایت کنن. این خودش حتی میتونه انگیزه ای برای شرکت در تبادل نظرها و همینطور باعث بالا رفتن آمار بازدید و گفتگو در تاپیک ها بشه.

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

۱)سرعت سایت خیلی پایین اومده

۲)فوندانت کوچیکترکنید رنگبندی شادتر بشه امضاها کوچیکتر

۳).امکان حذف تاپیک باشه نه قفل کردن چون دیگه سوالات خاص نمیشه پرسید

۴)راهنمایی برا استفاده از قابلیت سایت هم بذارید

۵)قسمتی جهت ارتباط با نی نی یارها گذاشته بشود

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

پیام خصوصی دادن رو هم اگر ممکنه درست کنین خانم تهرانی 

من خواستم بهتون پیغام بدم ولی متاسفانه ممکن نیست.

در ضمن اگر ممکنه لیست علاقمندی های ورژن قبلی رو منتقل کنین به اینجا. من به شخصه کلی تاپیک تو لیستم داشتم که  الان نمیتونم پیداشون کنم.

یه نکته دیگه اینکه بعضی از کاربرا رو از لیست دوستانم حذف کرده بودم ولی با ورژن جدید همگی تو لیستم هستن اگر ممکنه این رو هم درست کنین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه نکته خیلی مهم اینکه

اگر ممکنه کاری کنین که در صورت ویرایش پست توسط کاربرا، پست اولیه کاملا از بین نره، بلکه کمرنگ بشه و یا یک خط روش کشیده بشه ولی قابل دیدن باشه!

این نکته باعث میشه بعضی از کاربرا قبل از توهین و گاها فحاشی کمی فکر کنن😅

چون دیگه پست در صورت ویرایش هم رویت میشه توسط سایرین

در صورت پاک کردن هم باز توسط شما و نی نی یارا قابل رویت هست.

😊

تو نی نی سایت من  بخش تبادل نظر قسمت موضوعات مورد علاقه رو حتما درست کنید قبلا هر کی پیام جدید می ذاشت اون تاپیک تیترش پر رنگتر می شد روبروشم تعداد پیام های جدید میومد الان اصلا نمی شه فهمید کسی کدوم تاپیک پیام جدید گذاشته 

همچنین وقتی  تاپیکی از موضوعات مورد علاقه رو باز می کنیم از صفحه اول میاد در صورتیکه ممکنه اون تاپیک بالای ۱۰۰۰ صفحه باشه

این خیلی مهمه لطفا مثل سابق بشه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

2810