2777
2789
عنوان

نقشه ام برای رو شدن دست شوهرم خوبه ؟

1457 بازدید | 67 پست

دیشب از گوشیش تو برنامه ایرانسل من یه شماره دیدم تو قسمت ریزکارد . قبل اومدن ب خونه بهش زنگ میزده ولی از لیست تماسهاش فقط اون شماره رو پاک کرده .تو گوشیم سیو کردم  عکس تلگرامش خانم بود.  الان میخوام وقتی عصر اومد شماره خودمو ویرایش کنم و اسمم رو شماره اون خانوم بزارم بعد بهش زنگ بزنم ببینم عکی العملش چیه یا بهش اسمس بدم . ؟کدوم خوبه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی و این‌چیزها ننویس اگ قبلش صحبت کرده باشن شک میکنه....مثلا بنویس هووووف......یا ی استیکر غمگین بفرست ببین چی میگ

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
پیام ک اصلا خوب نیست مشخص نمیکنه ک

از تماس چیو میخواد بفهمه؟لحنش شاید تو چند گلمه اول مشخص نشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

وقتی بهش زنگ بزنم ب جای شماره من شماره اون خانومو نشون میده‌ 

چند روز بود خیلی بهش شک کرده بودم. اخه تو مسیر محل کارش جریمه شده بود با ماشین من ‌ . ولی محل جریمه تو مسیرش نمیشه جایی دیگه هست که بیس دقیقه راهه ‌ . تو مپ نگاه کردم نزدیک دانشگاه ازاد . اون منطقه کلا مسکونی نیس فقط دانشگاه ازاد اونجا هست . برای همین شک کردم. دختره هم متولد ۸۰ هست . تو بیوی تلگرامش نوشته بود.

احتمالا دانشجو هست و شوهرم با سرعت زیاد داشته اونو میرسونده چون ساعت ۷ و ۴۰ دقیقه جریمه شده فکر میکنم میخواسته کسی رو دانشگاه برسونه 

یکم با حوصله رفتار کن اینطوری زود دستت رو میشه عمق رابطه رو نمی‌فهمی برو دنبالش

پریروز گفت میرم بیرون میوه بخرم گفتم با اسنپ سفارش میدم همش اصرار داشت بره بیرون گفتم منم میام قبول نمیکرد اخر یه بهونه پیدا کرد رفت . بعد که زنگ میزدم جوابمو نمیداد . نمیتونم برم دنبالش تا اون بره و من اماده شم برم اون رفته دیگه