2777
2789

پارسال و سال قبل تر  چنین روزی داشتم چمدون میبستم و  تاریخ 28 ام دو نفره رفتیم مسافرت

و خیلی خوش گذشت و اصلا جز بهترین روزای زندگیم بود

امسال دوست داشتم سمت اصفهان یا شیراز بریم

دیشب خواب دیدم دوتایی رفتیم اصفهان و داشتم بریونی میخوردم و همسرم سالاد سزار میخورد.

سال 97 که رفتم اصفهان هنوز مزه بریونی و سالاد سزارش زیر زبونم هست.

صبح دلم گرفته بود، به خاطر بارداریم نتونستیم امسال جایی بریم و به جاش کل عید باید استراحت کنم تا بچه ام چیزیش نشه.

میخوام بدونم ارزشش رو داره؟

بعد اومدن بچه میشه بازم مسافرت رفت؟ 

بازم میتونیم با همسرم عین دوتا دوست باشیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من الان پاشدم برم سونو ۱۲ پریودی بدم ک ببینم میتونم این ماه باردار بشم یا نه من نزدیک یساله چشم انتظارم 

میدونی چن نفر ارزو دارن جای تو باشن ؟! 

معلومه ک خیلیییی ارزششو داره

پسرم   

البته که ارزشش رو داره من دقیقا عید دوازده سال پیش  مثل شما بودم الان بخاطر وجود بچه هزار بار خدارو شکر میکنم  میگذره زندگی ففط مسافرت رفتن نیست اینا هم جزوی از زندگیه

چه اتفاق شیرینی قراره برات بیفته

شاید اوایل برات سخت باشه

ولی بعداً به خودت میگی زندگی قبل از بچه دار شدن

چجوری بود‌

اصلاً چطوری داشتی زندگی میکردی

وجود بچه خیلی لذت بخشه

اونوقت سه تایی دوست میشید و در کنار هم لذت میبرید 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
دقیقا به خاطر همین چیزا دوس ندارم بچه دار شم

خیلی وقتا از تصمیم برای بچه دار شدن پشیمون میشم ولی چون سنم داره بالا میره، نمیتونستم دست دست کنم، میترسیدم بعدا پشیمون بشم

زندگی ب سه بخش تقسیم میشه.

قبل ازدواج.بعد ازدواج.بعد بچه دار شدن!

بعد بچه دار شدن زندگی خیلی فرق میکنه.

مثل تو بارداریتون همش باید حواستون ب ی کوچولو باشه.

سردش نشه گرمش نشه.خسته نشه....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
2810