نیلاممم مدیر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1025 عنوان داشتم فالورای یه پسریو نگاه میکردم همه فالوراش دخترن تازه همشون شبیه هم 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست چرا تو اینستا دخترا اینقدر شبیه همن😂 1402/12/27 | 07:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1025 عزیزم تو چرا حرص عمل منو میزنی اگه کردم پولش داشتم علاقه داشتم بقیه هم همین هر کس برا ... تو چرا دعوا میکنی من میگم نچرال دوس دارم توام بگو هرکی یه سلیقه ای داره من دوس ندارم هزار تا حرف میگی بهم😐
imzahrw عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 10266 عزیزم تو چرا حرص عمل منو میزنی اگه کردم پولش داشتم علاقه داشتم بقیه هم همین هر کس برا ... وات د فاز 😂تو چرا خودت انقد نسبت به کاری که کردی گارد داری اسی مگه جی گفت این شو عجیبی که تو کشور به وجود اومده واقعا عجیبه اونم فقط ابراز تعجب کرد مگه اون چهره شمارو داره ؟اصن چه ربطی به اون داره بعدشم این شویی که به وجود اومد باعث شده همه همین دید به نچرال داشته باشن حتی اگه زشت نباشهکه اینم عجیبه
عسل_هستمممم عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1057 تو چرا دعوا میکنی من میگم نچرال دوس دارم توام بگو هرکی یه سلیقه ای داره من دوس ندارم هزار تا حرف میگ ... عزیزم ول کن اول صبی ملوم نیست چن چندی با خودت
نیلاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1025 عزیزم تو چرا حرص عمل منو میزنی اگه کردم پولش داشتم علاقه داشتم بقیه هم همین هر کس برا ... باشه تو پولدار ولی من عملی دوس ندارم
نیلاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1025 عزیزم ول کن اول صبی ملوم نیست چن چندی با خودت تو معلوم نیس چن چندی با نظر من موافق نیستی بگو نیستم دیگ اه
عسل_هستمممم عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1057 وات د فاز 😂تو چرا خودت انقد نسبت به کاری که کردی گارد داری اسی مگه جی گفت این ... یه بار ریپلای کردی جوابت ندادم سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه قطعا به یجایی میرسی انتخاب هر کس برای خودشه گارد رو شما گرفتید وگرنه عمل اونا برا من مسئله ای نیستبا کوبوندن بقیه به هیچی نمیرسی
نیلاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1025 یه بار ریپلای کردی جوابت ندادم سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه قطعا به یجایی میرسی انتخاب هر کس ... الان تو چرا باهمه دعوا داری ما بهت گفتیم زشت مگه؟؟ ما فقط گفتیم خوب نیس عمل زیاد:)))))
عسل_هستمممم عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1057 الان تو چرا باهمه دعوا داری ما بهت گفتیم زشت مگه؟؟ ما فقط گفتیم خوب نیس عمل زیاد:))))) تو چرا منو ول نمیکنی ؟😐والا منم عملی نیستم بکشبیرون دیگه
imzahrw عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 10266 یه بار ریپلای کردی جوابت ندادم سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه قطعا به یجایی میرسی انتخاب هر کس ... روی تو ریپ زدم 😐اشتباه شد جدا آره منم اگه در برابر حرف منطقی کم میآوردم چرت و پرت میگفتم🥲چون جوابی نداشتم که بدمتویی که ادعای روشنفکری داری فک نمیکنی بهت مربوط نیست ؟؟؟؟؟ما که داریم گپ میزنیم تو دونه دونه وایسادی دعوا گرفتی که الین و بلین
نیلاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1025 یه بار ریپلای کردی جوابت ندادم سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه قطعا به یجایی میرسی انتخاب هر کس ... ما ترکا یه حرفی داریم که میگیم حرفو بنداز صاحبش برمیداره😂😂
عسل_هستمممم عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1057 روی تو ریپ زدم 😐اشتباه شد جدا آره منم اگه در برابر حرف منطقی کم میآوردم چرت و پرت میگفتم🥲چ ... من فضول زندگی مردم نیستم 🤗چرت و پرت طرز فکرت که برا اینکه بخوای خودتو ثابت کنی هم جنست بکوبونی
imzahrw عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 10266 باشه تو پولدار ولی من عملی دوس ندارم تاپیکت رو ببند😂ولش ککنن
عسل_هستمممم عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1057 ما ترکا یه حرفی داریم که میگیم حرفو بنداز صاحبش برمیداره😂😂 دقیقا همینطوره 😍👌🏻
نیلاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1025 من فضول زندگی مردم نیستم 🤗چرت و پرت طرز فکرت که برا اینکه بخوای خودتو ثابت کنی هم جنست بکوبونی ... ما الان به هم جنسامو بی ادبی کردیممم نههه واقعا ما بهشون چه بی ادبی کردیمم؟؟؟
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7350 عزیزم تو چرا حرص عمل منو میزنی اگه کردم پولش داشتم علاقه داشتم بقیه هم همین هر کس برا ... حالا همه نچرالا لزوما بینی قوز دار و لبای باریک ندارن کهمن خودم بینی ام معمولیه لبامم درشت و انگار ژل زدست هرکی ژل نزد ینی زشته؟ شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…