2777
2789
کسیم هس عاشق اینا بشه؟؟ من تو مجازی زیاد دیدم که پسرا بگن ما برای زندگی دختر نچرال دوس داریم ولی تاح ...

ببین یه قانونه که پسرا میگن ما نچرال دوست داریم ولی تو خیابون داف عملی میبینن میگن واوو پسر عجب چیزیه خودشونم اینو تایید میکنن😂😂😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اونایی که نکردن چه قله ای رو فتح کردن؟  کی یاد میگیرید به انتخاب ادما احترام بزارید

اینکه همه شبیه هم بشن واقعا خیلی بده همشم بخلطر اعتماد بنفس کم دخترامونه وگرنه خودشون خیلی خوشگلن تو ترکیه هرجا عملی ببینی از دومتریم میفهمی ایرانیه فقط ایران اینجوریه

حالا اونایی که نکردن چه قله ای رو فتح کردن؟  کی یاد میگیرید به انتخاب ادما احترام بزارید

من خودم دماغم عمله 

ولی بی احترامی نکردم ب کسی 

اما منظور این خانم این بود ک وقتی طبق مد بخوای راه بری هر روز باید ی جادو عمل کنی ژل بزنی تهشم چند سال دیگه همه پشیمون میشن و باز ب فکر چیز جدید میوفتن

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
بنظر شما عمل خوبه؟؟ باشه ولی بنظر من نچرال خوبه توام خودت عمل کردی اینجوری میگی

عزیزم تو چرا حرص عمل منو میزنی اگه کردم پولش داشتم علاقه داشتم 

بقیه هم همین 

هر کس برا زندگی خودش میتونه تصمیم بگیره 

الان یکی بگه نچرالا قوز بینیشون لبای باریکشون زشته خوبه؟ 

هر سال همینه  مثل لباس پوشیدن که به چند سال پیشت میخندی

اوهوم ولی من کلا چیزای ساده و نچرال دوس دارم مثلا من از ادمای چشم رنگی خوشم نمیاد چشم ابرو مشکی دوست دارم سلیقه ام خیلی فرق داره