2777
2789
عنوان

خانمای وارد ب گوشی میشه بیاین

77 بازدید | 12 پست

گوشی رو زدم بازگشت ب کارخانه دیگ راهی نیس عکساش برگردن؟؟؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

یسری برنامه ها نصب کنی تا ی جایی عکساتو ریکاوری میکنه

اسمش برنامه هارو بلد نیستم

سرچ کن دانلود برنامه ریکاوری اطلاعات پاک شده اندروید 

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسری برنامه ها نصب کنی تا ی جایی عکساتو ریکاوری میکنه اسمش برنامه هارو بلد نیستم سرچ کن دانلود برن ...

مطعنی عزیزم؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
مطعنی عزیزم؟

بله

البته همه اطلاعات رو بر نمیگردونه

حتی احتمالش هست هیچکدوم رو نتونه بازیابی کنه

ولی امتحانش ضرر نداره

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
ریکاوری

مطعمنی میان؟عکسای بچگی های پسرم بودن خیلی با ارزش هستن واسم

کانفینگ باید بشه یا برنامه برگشت محتوا دان کن

اسم برنامه رو بلدی؟

مطعنی عزیزم؟

بیا گلم این سایتو ی نگاه بنداز

https://www.zoomit.ir/software-application/152898-best-recovery-app-in-android/