2777
2789
عنوان

بنظر شما باید چکار کرد 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 70 پست
اینجا میشی حساس دیگ باید انقد پر باشی برات اهمیت نداشته باشه مردا همینن دیگ اکثرا مردا بعد ازدواج ین ...

اونایی ک شوخی کردن جدیش کردن ، من دیدم ک میگم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
بحث اینه که رفتیم با رفیق چشم‌چرونش بیرون بعد طرف همش داشت بحث دختر میکرد بقیه رو نشون میداد و اسم م ...

خب ببین میتونی به صورت عاقلانه بدون دعوا بهش بگی:عزیزم ببین تو برام مهمی و خوب اینطور شوخیای که میکنید من دوس ندارم روت غیرتیم اینا بدون دعوا با نرمش ببین چی میگه

چیپس چسب چسس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی باهاش بحث میکنی و سر هر چیزی گیر میدی؟ برون گرایی؟

موضوعی پیش بیاد و ناراحت بشم آره بحث میکنم

(خودش هم مثل منه اگه این موضوع پیش میومد خدا میدونه چکار میکرد)

خب ببین میتونی به صورت عاقلانه بدون دعوا بهش بگی:عزیزم ببین تو برام مهمی و خوب اینطور شوخیای که میکن ...

باشه ولی اینم بگم که اگه همچین موضوعی پیش میومد اون بدتر بحث میکرد پس من اینجوری بگم بد نیست؟پرو نشه

موضوعی پیش بیاد و ناراحت بشم آره بحث میکنم (خودش هم مثل منه اگه این موضوع پیش میومد خدا میدونه چکار ...

ببین من قبلا فقط تو دلم میریختم ، دعوا رو سه روز کش میدادم سر هر چیز مسخره ای ، رلمم مدام معذرت خواهی میکرد بابت کاری ک نمیدونست چیه !

بعد از یه مدت گف بیا قول بده حرفاتو بهم بزنی 

الان از هر چیزی ناراحت شم زود ب زبون میارم و زود سوتفاهمم رو رفع میکنه و دلمو ب دست میاره ، تهشم میگه ببخشید ، منم دیگه کش نمیدم 

شاید زیادی کشش میدی یا زیاده روی کردی ک این طوری شده .. یه مدت سکوت کن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اونایی ک خانمشون باهاشون بحث کردن جدیش نکردن؟

کلا مردی ک شوخی این مدلی کنه به درد نخور و مزخرفه 

نه اونا لااقل اب چششون گرفته شده 

ببین من قبلا فقط تو دلم میریختم ، دعوا رو سه روز کش میدادم سر هر چیز مسخره ای ، رلمم مدام معذرت خواه ...

آره خیلی کشش میدم و زیاده روی میکنم ولی از طرفی بخدا حق با منه😭😭چکار کنم

آره خیلی کشش میدم و زیاده روی میکنم ولی از طرفی بخدا حق با منه😭😭چکار کنم

وقتی یه بار معذرت خواهی میکنه بگذر .. تا یاد بگیره همیشه پیش قدم شه و عذر خواهی کنه و گناهش رو گردن بگیره 

الان من چطور رفتار کنم

ببین تو خودت پارتنرته اخلاقشو میدونی میدونی بدذاته یا ذاتش خوبه هرز میپره یا نه برات وقت میزاره یا براش کسل کننده ای اگه دوست داره و براش مهمی نباید زیاد حساسیت نشون بدی نتیجه عکس داره اگه باید همیشه مراقبش باشی ک هیچ با حساسیت و گیر الکی هم درست نمیشه

2810