_قرص_ماه_سابق مدیر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 4842 عنوان نمیتونم صدای کسی رو تحمل کنم😩😭چکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 20 پست الان تو خونمون همه با صدای بلند حرف میزنن به جز من و باباماز یه طرفم صدای تلوزیون رو مخهمیخوام سرمو بزنم به دیوار نیاز دارم چند ساعت خونه سکوت باشه کع اعصابم راحت شه ولی نمیشه🤕😩 باافتخارفراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱ 1402/12/26 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_قرص_ماه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 4842 منم یه موقع هایی همین طورم. گوشی، هندزفری چیزی بذار گوشت کم تر صدا بشنوی هندزفری گذاشتم الان گوشم کم شنوا ده نمیدونم عفونت کرده چی🤕🤧 باافتخارفراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
nasim12345 عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 119 اونا که تا نماز صبح بیدارن🤧 از این گوش گیرا بگیر که کیپ میشن تو گوش .چاره چیه حرص خوردن فقط خودتو اذیت میکنه یا میتونی بهشون تذکر بدی
درختشادی عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 128 سلام گلم قبلا تاپیک زده بودی فیشال صورت انجام دادی گفتی صورتت پرجوش شده سوالم اینه ک جوش هات خوبشدن یان ؟تاثیر داشت فیشال برات؟منم میخام فیشال برمممنون میشم جوابم رو بدی
_قرص_ماه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 4842 سلام گلم قبلا تاپیک زده بودی فیشال صورت انجام دادی گفتی صورتت پرجوش شده سوالم اینه ک جوش هات خ ... سلام عزیزماره صورتم خیلی خوب شدهاولش چون جوشامو تخلیه کرد برون ریزی کرد ولی بعدش عالی شد همه جوشام رفع شدن ولی زمان برد باافتخارفراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
درختشادی عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 128 سلام عزیزم اره صورتم خیلی خوب شده اولش چون جوشامو تخلیه کرد برون ریزی کرد ولی بعدش عالی شد همه جوش ... چند جلسه رفتی و چقد زمان برد ک خوب شد جوشات؟
_قرص_ماه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 4842 چند جلسه رفتی و چقد زمان برد ک خوب شد جوشات؟ یه جلسه فقط رفتم بعد به هفته یا دو هفته فکر کنم باافتخارفراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱