2777
2789

خیلی خوبه که

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خووووب نیستتتت

اون روز رفته بودم آرایشگاه ناخنمو درست کنم.

یه زنه گفت عههههه این نی نی هم اومده ناخنشو درست کنه

بعد گشتم دنبال نی نی

فهمیدم منو میگه😐

اخه زن نی نی چیههههه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید

منم بیبی فیسم ولی خب جدا از اینکه یه خوبیهایی داره یه سری بدی هاییم داره. مثلا چهرت جذبه نداره. تو کارای مدیریتی زیردستات ممکنه زیاد ازت حساب نبرن و...

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

منم همینطوریم‌

بچه بنظر میام😂

خوبه بد نیست زیاد

ولی خب همه فکر میکنن بچم، تا حرف نزنم متوجه نمیشم بزرگم چون یخورده پختگی حرفام معلوم میکنه بزرگم فقط😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بیشتر ببینید
خووووب نیستتتت اون روز رفته بودم آرایشگاه ناخنمو درست کنم. یه زنه گفت عههههه این نی نی هم اومده نا ...

من رفتم مطب دکتر همراه برادر و مامانم بعد واسه من صندلی نبود دکتره برگشت گفت دختر کوچولو بشین رو تخت😐

منم دنبال دختر کوچولو میگشتم از وقتی از اونجا اومدیم برادرم مسخرم میکنه و بهم میگه دختر کوچولو😒

الحمدالله کما هو اهله