2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک‌مثبت توی پریودی خارج ازرحمی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالا که برا تو نی نی باشه عزیزم خدا به منتظرا نی نی بده 

پریودی یعنی ریزش دیواره رحم ریزش دیواره رحم هم یعنی عدم وجود جنین و جفت توی بارداری لکه بینی ممکنه عادی باشه ولی چهارروز خونریزی دیگه محاله بچه اون تو باشه

میگن کیست هم بی بی چکو مثبت میکنه

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
چی بگم‌کاش کیست باشه ولی خارج رحم نباشه

انشاالله که چیزی نیس نترس

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
ببخشید اسی بچها کسی میشناسید با تنبلی تخمدان که شدید هم نیست باردار شده یاشع

اره خیلیا رو من دیدم.عروس خالم هر شش ماه پریود میشد بچه‌پولش بارداشد با دارو و درمان بعد زایمان سریع ناخاسته یکی دیگم باردارشد...

چی بگم والا من یک سال اقدام نشد کاش بشه اصلا فکر میکنم غیر ممکنه

میشی من خیلیارو دیدم جاریم اون عروس خالم.کلیا....جاریم دوسال اقدام بود هرماه امپول ازاد سازی میزد الان پنج‌ماهشه