2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
شما اگه از دوستت پول قرض بگیرس یعنی‌طلبکاری؟ نه عزیزم‌یعنی مشکل داشتی که بهش رو زدی خدارو شکر ۱۵می ...

عزیزم من منظورم به شما نبود چند نفری که اومدن با اونهمه نفرت از پدر ومادرشون حرف زدن پدر ومادر کم برای بچه هاشون زحمت نمیکشن ولی دور از جون شما خیلی جوونها رو می بینم که بی خاصیتن وفقط طلبکار پدر ومادرن که چون بچه پس انداختن باید تا اخر عمر غلام حلقه به گوش بچه پروشون باشن وهر چی می خوان تامین کنن

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اگه از دوستت پول قرض بگیرس یعنی‌طلبکاری؟ نه عزیزم‌یعنی مشکل داشتی که بهش رو زدی خدارو شکر ۱۵می ...

عزیزم جواب نده قفل کن روحیتو خراب نکن منم موقعیت شبیهه شماروداشتم کمک مالی نمیخواستم فقط میخواستم خانوادم کنارم باشن که متاسفانه زمانی که بارداربودم تنهام گذاشتن تاحدودی درکت میکنم سعی کن بهشون فکرنکنی وفقط به بچه ی توشکمت فکرکن وانشالله خداخودش کمکتون میکنه ومشکلاتتون حل میشه این روزابرای همه پیش میادمهم اینه کی پشتت بوده وکی پشت کرده بهت،آدمارواینجورمواقع بایدشناخت 

الهی🥲🖤

ایشالا بچت بدنیا میاد ، زندگیتون پر از خیر و برکت میشه 

ولی مطمئنی مادرت ناتنی نیست ؟!

هر مادری جونش واسه بچش در میره ، این مادر نوبره😑

باهاش قطع ارتباط کن خوب میکنی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...

خوب اینکه مامانت طلاشو برا خرید خونتون بده، جالب نیست. باید از ابتدا به خاطر خونه طلای خودتون رو میدادید. 

ناراحت شدن نداره.. 

به جای طلاهاتون صاحب خونه شدید خوب

مجدد میخرید بهترشو میخرید. 

ادم نباید از والدینش توقع داشته باشه. تا اندازه ای حمایتشون کافیه

در مورد طلای مامانتون اشتباه بوده

شما بخواهید  خونه دار یا بچه دار بشید اون بنده خدا هم دلش شاید به زیور الاتش خوشه. چفدر پدر مادر برا بچه ها زندگی کنن؟ 

گمشو لطفا پس آدم خانواده رو‌کیختد چیکار

فعلا که میبینی پستم چهارصد و بیست و هشتا لایک خورده‌

پس خودت گمشو

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

نگفت غریبه گفت خونواده...پدرمادر همون طور که تصمیم میگیرن فرت فرت بچه بیارن وظیفه هم دارن تا آخر عمر به بچه رسیدگی کنن

عزیز دلم ...

بیخیال..

این چند روز که باقی مونده تا نی نی بیاد دیگه این فکرا رو نکن..

استراحت کن و خوش باش تو عید...

بگو به درک...

خونه تونم مبارک باشه... خدا رو شکر کن خونه دار شدین همین کلیییی خوشحالی داره...  به خاطر حلقه ام ناراحت نباش‌ ایشالله به زودی میخرین باز.. بهترشو...

ببین من نمیدونم چی بینتونه ولی این که برادرت زنگ بزنه فحش بده و...بگه طلاها رو بده اصلا به هییییییچ وجه تو کت من نمیره.... به اون هییییییچ ربطی نداره ک شاخ و شونه بکشه... مادرت اگه میخواست خودش باید زنگ میزد میگفت پولمو میخوام... 

یام اینکه خودش داداشت انداخته جلو... من نمیدونم...

ولی اگه من جات بودم آنقدر مظلوم وار راه نمی افتادم مادرمو ببرم بگردونم و النگو بخرم براش... 

گوشی رو قطع میکردم و همه رو بلاک میکردم و دیگه به هییییچ عنوان جوابشونو نمی‌دادم..... 

میگفتم حقمه... سهممه خدافظ تا ابد...

تو این وضعیت بچه دار شدن چی میگه؟؟ احتمالا در جواب می خوای بگی یک شبه اینطوری شد!!

یکی از قسمت های اخیر زندگی پس از زندگی رو ببینین در مورد گناه وحشتناک حرفهای اطرافیان به افراد که چرا بچه دار شدین و... حتما تجدیدنظر میکنین از حرفتون هم شما هم 60 و خورده ای نفری که پسندیدن

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد. 

نمیفهممم ،من میگم اگ مادرت ادم بدی بود  شاید اصلا نمیداد از اول  پس ادم بدی نیست خوب طلاهاشو دیدن نیست ت دستش خوب شاکی شدن داداش و بابات مجبور شده بگه ، بعدشم طلای مامانتو گرفتی بعد20 م خرج بیمارستان خصوصی میکنی  خب منم جای داداشت باشم میگم ب جا این کارا پولی ک گرفتی بده ببین من فضاوت نمیکنم ولی یک طرفه به قاضی نرو