2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

من دفعه اوله پیام. میذارم،امشب رسماعضوشدم، ولی الان پشیمونم، نی نی سایت جاییه که وقتی کسی مشکلش مطرح میکنه بقیه میزنن توسرش؟؟ هرکسی اینجایک چیزی میگه نیازبه کمک یاحداقل همدردی داره،یک عده اصلاانگارنمیخان این بفهمن؟؟ اینجاواقعامحیطش سَمّیه،باخدادرددل کردن بهتره که ادم دردش ببره پیش خلق خدا،  واقعابرای یک عده متاسف شدم،نمیتونیدجواب درست بدیدهیچی نگید،چرابارعملتون سنگین میکنید،خداهدایت کنه همه مارا... والسلام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوادت قرار نیست تاوان بی پولی همسر شما رو بدن. کار مامانتم بد بوده که کفته نمیگم و گفته

بالاخره شرایط جامعه طوریه که یه شبه میشه از عرش به فرش رسید اگه خانوادت پشتت نباشن از غریبه جماعت انتظار حمایت داری؟؟؟؟

ایشون مدیون شماست چون ارث شما دستشه

نه بابا من اصلا ارث نمیخوام. هیچکدام از خواهر و برادرها اهل این مسائل نیستیم. فعلا مادرم سایه اش مستدام هست و یه برادر مجرد دارم. اصلا بحث ارث نیست فقط خواستم بگم که مادرم ندار نبود. 

من فقط مبلغ خیلی ناچیز ازش قرض میخواستم تا چند ماه بعد هم پس میدادم. خدا وکیلی یکسال پیش ۵۰ میلیون اونم بخاطر خرید خونه که یک کار مهم بود واقعا ناچیز هست. الکی یکسال پدرم دراومده ... شوهرم اهل پول اسکونتی و این چیزا نیست ... خلاصه خواستم بگم حرف استارتر زیاد هم دور از تصور نیست متاسفانه ... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من دفعه اوله پیام. میذارم،امشب رسماعضوشدم، ولی الان پشیمونم، نی نی سایت جاییه که وقتی کسی مشکلش مطرح ...

خودتو ناراحت نکن اونایی که حرف نامربوط زدن ناخودآگاه یه چیزی رو یه جایی خوندن و میخوان یه جایی خرجش کنن البته بعضی ها هم فعلا به سنی نرسیدن و درکی از محیط ندارن و مثل طوطی چندتا جمله از پیج های اینیستا رو تکرار میکنن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نه ولی تازه خونه خریدیم اردیبهشت قرار بود وام بگیریم پول مامانم رو بدیم ولی فرصت ندادن 

خب خداروشکر دختر قشنگ خونه خریدن این از صد تا چیز بهتره انشالله اونم جور میشه غصه نخور شوهر کارش چیه

ولی حلقه فروختن گریه نداره 😊 عزیزم مهم اینه به همسرت رسیدی دارین پدر مادر میشین اون حلقه برای اوایل نامزدی جالبه . البته کار اونا هم خوب نبوده باید هوای خانم باردار رو خیلی بیشتر از اینا داشت

من نمیتونم خودمو جای شما بذارم و قضاوت کنم ولی اگه ببینم طرف مقابلم حتی توانایی پرداخت زایمان بچمو ه ...

میگم‌ که متن کامل خوندید ؟؟؟

نوشتم‌پول داشتم واسه زایمان

بخاطر اینکه مامانم صبر نکرد تا اردبهشت(چون خودش‌قول داده بود و گفته بود نیازی نداره تا اون موقع)

الان مجبور شدم پول زایمانمم بزارم روی حلقه های ازدواجم پس بدم

همین طور پول خورد و خوراک این‌ماه رو 

وگرنه در این‌حد نیست وضعیت مالیم که نتونم نیازهای بچم رو برطرف کنم

بحث من اینه که دوهفته قبل زایمانم یادش اومد طلاهاش رو میخواد و نذاشت پولی که واسه زایمان گذاشتم کنار رو استفاده کنم

ولی حلقه فروختن گریه نداره 😊 عزیزم مهم اینه به همسرت رسیدی دارین پدر مادر میشین اون حلقه برای اوایل ...

نه 

من بارها خواستم حلقم رو بفروشم

ولی انتظار نداشتم دو هفته قبل از زایمانم مامانم مجبورم‌کنه‌ حلقم رو بفروشم که اون النگو دستش کنه

اگه بهم نمیگفت تا اردیبهشت نیازی ندارم من رو قولش حساب نمیکردم و اصلا قرض نمیگرفتم ازش

نه  من بارها خواستم حلقم رو بفروشم ولی انتظار نداشتم دو هفته قبل از زایمانم مامانم مجبورم‌کنه ...

درکت میکنم منم هفته اخر بارداری ازشون خواستم ماشین بدن به ما اون موقع نداشتیم با اینکه تو یه ساختمون بودیم ندادن مثلا حالم بد میشد ۳ شب با اژانس میرفتیم 🥲

چی بگم والا نه به اولش که کمکت کرده فروخته نه به بعدش الان فقط یه چیز سواله برام... به اینده و رفاه ...

آیندش چه مشکلی داره؟🤔

من پول زایمان داشتم که مجبور شدم بزارم روی پول حلقه ها

خرجی این ماهمم مجبور شدم بزارم روش وامم اردیبهشت درمیاد و مشکل خرجیم مال این ماهه که زایمانم هست

زورم میاد قول داده بود تا وام دربیاد صبر کنه ولبگی دوهفته مونده به زایمان جیبم رو خالی کرد

چرا فک میکنید بقیه انقد کودن و نمیدونن بچه خرج داره

از کجا این جمله رو یاد گرفتید هی میگید چرا باردار شدی؟؟؟؟😩😩😩😩😩