2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
آدم با آدم فرق داره ، پدر مادر من وضع مالیشون خوبه اما خسیسن ، حسرت بعضی خوراکی ها تو بارداری موند ب ...

آخی چه شرایط سختی ببخش اینو میگم عزیزم اینجور آدم هابه جای اینکه پول درخدمتشون باشه اینادر خدمت پولن

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

واقعا بعضی از کامنتارو میخونم ب انسانیت و وجدان بعضی ها شک میکنم تو این شرایط باید هوای همو داشته باشیم ایشالا قدم بچت هم مبارک باشه خیر و برکت به زندگیتون بیاره 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم هر کسی اختیار زندگی خودشو داره یکی دوست داره بره خصوصی یکی دوست داره بره دولتی قرار نیست ه ...

بله اما بهتره در شرایطی نباشه که ب قرض گرفتن و منت کشیدن برسه ... اگه با مدیریت کردن باشه شرایط متفاوت تره .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الهی انشاالله بهترینشو می‌خرین منم خانوادم بخاطره پول میمیرن بدجور خودمو و شوهرمو خرد کردن بچه هام با بابام شوخی میکردن بابام جلوم بچه هامو زد بعدش مامانم بدجور تحقیرم کردن الان سه ماهه باهاشون قطع ارتباطم به آرامش رسیدم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
آخی چه شرایط سختی ببخش اینو میگم عزیزم اینجور آدم هابه جای اینکه پول درخدمتشون باشه اینادر خدمت پولن

دقیقا درسته ،

آنقدر هم نگران خرج نشدن پول هستند لذت نمیبرن از پولشون ، ما تا بزرگ شدیم آنقدر با بسم الله کردن و چرتکه کردن  ب زور خرج شکممون دادن بدن ما بچه هاشون ضعیف و کم جون .. الان هم ک بزرگ شدیم جوهره بدنمون ضعیف ، زود مریض میشیم  زود خسته میشیم و.... ..

واقعا هم وضع مالی پدرم خوب بود اما بشدت جمع کن هست ... پول گوشه ای از قلبشه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

نمی‌دونم چرا هرچی از خانوادت گفتی ، شبیه خانواده منه ولی چون خانوادم پول پرستن ۹ ساله ازدواج کردم بااینکه پول لازم داشتیم از خانوادم نگرفتم یعنی اصلا یه ذره از مشکلاتمو خانوادم نفهمیدن ، دوقلو زایمان کردم مادرشوهرش فوت کرده مامانم پیشم نیومد انگاری خدا بهم قدرت داده بود خودم تموم کارامو تو بیمارستان میکردم همه با تعجب نگام میکردن قدره شوهرتون بدون الان یا خانوادم قطع ارتباط کردم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
دقیقا درسته ، آنقدر هم نگران خرج نشدن پول هستند لذت نمیبرن از پولشون ، ما تا بزرگ شدیم آنقدر با بسم ...

ناراحت نشی ولی من ب این جور آدما میگم نگهبان پولشونن خودشون نمی‌خورن . ایشالا که همیشه سلامت باشن

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

تو تاپیک قبلی استارتر گفته که از مادرش ۵۰ میلیون تومان طلای داخل کمدش رو گرفته تا بفروشه و ماشین بخرن؛

الانم میتونن ماشین رو بفروشن ماشین ارزان تر بخرن و مایه التفاوت رو بذارن برای زایمان 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مادر لجنت یه حیله گر عین ننه من بوده میخواسته طلا عوض کنه باید کلی سود واجرا میداد با این کار مفتی طلاشو نو کرد 

خااااااک عالم تو سر همچین آدمایی که فقط زایید بلدن مادر بی شرف من بهم میگه من وظیقم نبود شیرت بدم باید بابات دایه می‌گرفت برات من اگه نبودم تو مرده بودی تو باید پول شیری که بت دادمو بدی 

هیچوقت وهرگررزززز حرفاش و رفتاراش از یادم نمیره منتظرم زجر کشیدنش تماشا کنم

بهتر نبود خسیس بازی در نمیارودی میدادی تا نخوای به قول خودت جر بخوری و بگی سخت ترین کار زن بودنه

نه  چون بعدش عین این خانوم باید پول از بقیه قرض میگرفتم ،،بعدشم مامای خصوصی‌ هفت تومن گرفتم کلیم اموزشم داد ،،و ورزش ،،هردو زایمان سختن ،،سزارین هم کنارم بودن نمیتونستن از درد نفس بکشن 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
تو تاپیک قبلی استارتر گفته که از مادرش ۵۰ میلیون تومان طلای داخل کمدش رو گرفته تا بفروشه و ماشین بخر ...

ببین گلم درسته کار خانواده اسی بده اما چرا این پول رو از خانواده شوهرش نمیگیره 

رفتار برادرش برا اینه حرصش گرفته بعضی داماد واقعا سواران رو ادم

بهتر نبود خسیس بازی در نمیارودی میدادی تا نخوای به قول خودت جر بخوری و بگی سخت ترین کار زن بودنه

شمام اگه پول داری یه دکتر اعصاب برو😂😂😂

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
لابد این خانمم یه کاری کرده که همخونش باهاش اینجوری رفتار میکنه وقتی همین الان سر یه حلقه اینجوری ا ...

آره شایدم اسی بد تعریف کرده ببین مادر من خیلی بد ذات وحیله گره تو اوج ماجرایی که مشخصه 100درصد گناه کاره ومقصر یجور با مظلوم نمایی تعریف بقیه میکنه همه دلشون میسوزه