2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
واقعا متاسفم بعد میگن بهشت زیر پای مادرانه احترام به پدر و مادر واجبه واقعا بعضی از پدر و مادرها ل ...

من خودم با قرض دادن و قرض گرفتن از اقوام درجه یک موافقم از مادر و برادرم قرض گرفتم بهشون قرض هم دادم ولی اینکه طلای کسی رو بفروشی یا به کسی طلا قرض بدی باهاش اصلا موافق نیستم اکثر خانما تا حدودی ب طلاهاشون دلبستگی دارن مخصوصا که خودشم داشته می‌توانسته مال خودش رو بفروشه

یه جوری ناله کرد انگار مامانش موظف بوده طلاش رو بفروشه ایشون برای زایمانش بره بیمارستان خصوصی!

شایدم  استارتر یه چیزایی رو کامل نمیگه

در ثانی چون دختر دار شده باید تا ابد جور همه ی هزینه هاش حتی خرج زایمانش رو هم بده؟ پس شوهرش چکارست خود دختر چکارست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی شعور ترین ادم های روی زمین اونهایی هستن که توی ماه ۹ به طرف میگن بچه واسه چیت بود؟ با این وضعتون ...

بجز اولین کلمه،بقیش تماما حرفهای منم هست😅👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
بعضی مادرا فقط از مادر بودن یه اسم یدک میکشن ایشالا شما مادر خوبی برای بچت باشی

یه جوری ناله کرد انگار مامانش موظف بوده طلاش رو بفروشه ایشون برای زایمانش بره بیمارستان خصوصی!

شایدم  استارتر یه چیزایی رو کامل نمیگه

در ثانی چون دختر دار شده باید تا ابد جور همه ی هزینه هاش حتی خرج زایمانش رو هم بده؟ پس شوهرش چکارست خود دختر چکارست؟

با زبون روزه دعا میکنم انشاالله خدا کمکت کنه روزیتون فراوون بشه انشاالله ب سلامتی زایمان میکنی و ازین ب بعد زندگیت اوکی میشه🤲خیلی ناراحت شدم😔😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
شکایت کن ارثتو بگیر از الان اینا میبرن همه چیشونو به اسم بسرشون میکنن برو حق ارث از الان بگیر وظی ...

مامان و باباش زنده هستن چطور ارث بگیره ازشون؟؟

شما از اون طرف بوم افتادی،بدنیا آوردن قرار نیس تااخر عمر جورشو بکشن،کار خانوادش درست نبوده ولی وظیفه ای هم ندارن.

یه جوری ناله کرد انگار مامانش موظف بوده طلاش رو بفروشه ایشون برای زایمانش بره بیمارستان خصوصی! شاید ...

عزیزم یه وقتایی ادم میبینه فامیلش یا حتی همسایش دستش تنگه بهش پول قرض میده. اینکه همخون و هم رگ و ریشه س اینحوری میکنه ادم خیلی متعجب میشه

مادرش خودش اصرار کرده،، خب خیلیا بد میدون حلقه عروسی رو بفروشن،، ودلشون نمیاد،، خب چی میشه از یکی طل ...

اینجوری ضرر نمیکنن؟قیمت طلا همیشه افزایشی بوده.

امروز طلا قرض میکنن میفروشن ۱۰۰میلیون.

۶ماه بعد میخرن ۱۵۰میلیون که طلای قرضی رو پس بدن🤔

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

اسی قبلا گفتی شوهرت خائن و کتک میزنه و فحاش

الان میگی پول زایمانت هم نداره

دقیقا چرا باهاش موندی

چرا باردار شدی

چرا خانواده ات باید خرج بچه چنین دامادی بدن؟؟؟؟؟؟

من کلا اخلاقم اینجوریه ک از هیچکس هیچ توقعی ندارم... اگر مادر و پدرم بهم بی محبتی و بی لطفی کنن .. د ...

تو بست بعدی هم گفتم

بله تو روال عادی زندگی درستش این که ادم انتظاری نداشته باشه از کسی

ولی این مورد من خیلی دلم شکست

دختر ادم تو این شرایط سخت باشه بعد با ذوق النگو انتخاب کنه

دختر هم ازم چیزی نخواد من به زور کمکش میکنم

ادم همه چیزش بچه هاشه خوب

تا بچش ارامش نداشته باشه نمیتونه راحت زندگی کنه که

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

عزیزم ناراحت کننده هست اما وقتی شما ازدواج کردی هیچ جای توقعی نباید داشته باشی شوهر شما وظیفه خرجی دادن دارن نه مادر شما!!!!! قضیه رو احساسی کنی بله گریه اور هست اما از دید منطقی نگاه کنی هرگز اتفاقا مسلمان باید قرضی داده سریعا پس بده خصوصا ک شما باردار هستی نزار حین زایمان دینی ب گردنت باشه.

مورد بعدی بگم اتفاقا مراکز دولتی الان تو تحریما بهترین خدمات ارایه میدن نگران نباش من خودم کادر درمانم بهت قول میدم پشیمون نمیشی بخداقسم دولتیا الان بهترن. امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی و قدمش براتون خیر باشع

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سخت محتاج دعای شمام 🥺 سال ۱۴۰۳ یعنی حاجت روا میشم؟!!لطفا برای گشایش بختم ی صلوات بفرستید انشالله شمام حاجت رواشین💫🙏🌹

حرف اسی اینه تو این شرایط چرا باید خانوادم پشتمو خالی کنن ،،،خود ما هم تو شرایط سخت از خانواده هامون انتظار کمک داریم پس طوری حرف نزنید که انگار از غریبه کمک گرفته؛ بالاخره برا هرکی مشکل پیش میاد شاید دو روز دیگه اونا از اسی انتظار کمک داشته باشن...حق داره ناراحت بشه،،،

خدا بزرگه کاریه ک شده ان شاءالله از جایی ک فکرشو نمیکنی خدا بهت میرسونه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍