2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
مامان من خصوصی رفته بود ولی خوب تو این شرایط باید عمومی رفت

آره منم خیلی دوس داشتم برم خصوصی،اتاق وی آی پی،فیلمبرداربیاد وفلان.ولی خب پول نبود.درک کردم همه چیزو.ما همیشه هم خدارو میخواییم هم خرما

اره خب اینم هست من خودم انقدر از بیمارستانای دولتی بد شنیدم میترسم برم دولتی از الان پول کنار گذاشتم ...

منم میترسم برم دولتی ولی توکل به خدا کردم میگم خدا همه جاهست تا خودش نخواد برگی از درختش نمی افته ولی خب عزیزم شما اگه پول جمع کردی برو خصوصی اشکال نداره 

راستی بهتری من که بچه که حرکت میکنه اینقدر تو واژن تیر میکشه ودردمیگیره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم داریم میگیم که تلنگری هم به اسی هم به بقیه باشه،این باید نه فقط برا خودش برا بقیه هم عبرت بشه،ب ...

خوب حالا که بچه دارشده چیکارکنه بره سقط کنه الان حرفاتون چه فایده ای داره جز زخم زدن به یه خانم باردارعزیزم حرفا تاوان دارن نباید هرچیزیو هرجایی  گفت من قصد بدی ندارم اما چون خودم باردارم شرایط ایشونو درک میکنم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
منم میترسم برم دولتی ولی توکل به خدا کردم میگم خدا همه جاهست تا خودش نخواد برگی از درختش نمی افته ول ...

دیگه عزیزجان میگذرونیم از همه بیشتر ندیدن بچه اذیتم میکنه اینستا پر از فیلم نوزادا شده 😢منم هنوزم نی نی تکون میخوره مثل شما تیر میکشه حتی رون پام یکی دو روزم هست نی نی کمتر تکون میخوره انگار دل و دماغ نداره وقتی نازش میکنم تکوناش شدید میشه در غیر اون صورت ارومه حالا نمیدونم نگرانش باشم یانه ؟ شما که دیگه کمت مونده انشالله به سلامتی نی نی را بغل بگیری 😍سز هستی یا طبیعی؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

حال بهم زن تر از اونایی نیستکه میرن بالا منبر ادعاشون میشه خعلی بلدن 

ولی خودشونم توزندگی خودشون ریدن متنفرم ازاینجور کاربرا شما خیلی بلدی خودتو نجات بده

چ  کسای ک تواین تایپک نمک رو زخم شدن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

عزیزم بچه همیشه با خودش برکت میاره، خونه تون مبارکتون باشه کار خوبی کردین. ایشالا بعد اومدن بچه هم وضعیت تون خوب میشه.منت کسی رو نکش و خودت بار سختی رو به دوش بکش

از بیمارستان دولتی هم هیچ ترسی نداشته باش، همه شون که بد نیستن. من خودم شوهرم چون توی یه بیمارستان دولتی کار میکرد با وجود داشتن بیمه تکمیلی که هر جای خصوصی میرفتم رایگان میشد برام. رفتم بیمارستان دولتی که شوهرم کار میکرد. 

انصافا رفتار بدی از کسی ندیدم و با همه خوب بودن. اصلا بد به دلت راه نده، انشالله که خیره

این اتفاق برام نیوفتاده ولی میدونم اگر جای تو بودم وضع منم همین بود،همیشه از خدا خواستم برم سرکار دیگه دستم جلوی هیچ کسی به جز خدا دراز نباشه،شکر خدا همینم شد

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
دیگه عزیزجان میگذرونیم از همه بیشتر ندیدن بچه اذیتم میکنه اینستا پر از فیلم نوزادا شده 😢منم هنوزم ن ...

اگه حرکت هاش حس کردی کمه برو ان اس تی بده منم طبیعی هستم ولی درد ندارم اصلا خیلی میترسم میگم دردهام شروع نشه زایمان سختی دارم 

بخاطر همین چیزاست هیچ وقت راضی نیستم از خانواده چیزی قرض کنم باز صد رحمت به غریبه حداقل به آدم فحش ن ...

خانواده داریم تا خانواده 

یکی عین خانواده من دارو ندارشم میده تا زمین نخوری

یکی مثل خانواده ایشون

همه عین هم نیستن

اگه حرکت هاش حس کردی کمه برو ان اس تی بده منم طبیعی هستم ولی درد ندارم اصلا خیلی میترسم میگم دردهام ...

امروز میرم برا ان اس تی خیره انشالله شمام پله و پیاده روی زیاد برو انشالله که زایمان خوبی داری

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
امروز میرم برا ان اس تی خیره انشالله شمام پله و پیاده روی زیاد برو انشالله که زایمان خوبی داری

اینقدر عزیزم این دوسه روز راه رفتم و فعالیت داشتم ولی انگار نه انگار 

انشاالله عزیزم بری چیزی نباشه نگران نباش جاش تنگه حتما

خانم داریم میگیم که تلنگری هم به اسی هم به بقیه باشه،این باید نه فقط برا خودش برا بقیه هم عبرت بشه،ب ...

همه اینارو توضیح داده باز جرا بهش سرکوب می‌زنید یهو شرایط خونه خریدن پیش اومده پولشون خرج شده بعدشم ۱ ام ماه بعد هم بهشون حقوق میدن هم  وامشون در میاد ولی این ماه ب ته رسیدن. ب مامانش گفته ماه بعد پولشو میده  .ینی خود آدم نمیفهمه بچه خرج داره ک اینجوری بش میگید؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خدا به داد دلت برسه عزیزم با این مامانت به نظر من مامانت خودش پشیمون شده بوده از عمد به داداشت گفته که تقصیر بندازه گردن اون مامان منم اون موقع ها همین کارو با من می کرد و منو با زن داداشم در گیر می‌کرد و خودش هیچی نمی‌گفت و من بده میشدم حالا هم اگه من جای تو باشم خونمو عوض میکنم که اصلا آدرس خونم هم بلد نباشن خدا خودش کمکمت میکنه انشالله بچت خوش قدم باشه 

عزیزم ناراحت شدم برا رفتار پدرمادر و برادرت .

و از تو تعجب میکنم برا اینکه میگی مجبورم برم دولتی. پ این همه مادر تو بیمارستان دولتی زایمان کردن آدم نبودن؟

چ اسراری بوده پول ندارید منت کسیو بکشید و برید زیر قرض ک خصوصی میخوای زایمان کنی.

واینکه منم جای شما بودم ارتباطمو قطع میکردم .حتی نمیذاشتم یه عکس از بچه ام ببینن تا سالها چ برسه ب خودشو