2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

چطور دلتون میاد این همه پول بدین به بیمارستان خصوصی برا زایمان من که صفر تا صدش تامین اجتماعی رفتم خیلیم راضی بودم.. تازه رفتم خصوصی رو هم گشتم نگاه کردم همچین فرقی نداشت زایشگاش همون شکل بود

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
شما تاپیکای قبل اسی بخونی میفهمی شوهرش زن حاملشو صبح تا شب کتک میزنه.  احتمالا خانواده اسی هم م ...

چقدر من از آرامشت خوشم اومد

هم دختر بدی، هم جهیزیه، هم سیسمونی، هم بچه‌ت کتک بخوره، هم النگوی دست زنت رو دربیاره داماد پررو!

نی‌نی سایتی‌ها قوم عجیبین

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از کاربرها خیلی خطرناکن آدم یه ذره دلسوزی وهمدردی ازشون‌نمیبنه شروع کردن یه ریز دارن میگن چرا ب ...

همین کاربرایی که میگی یه نگاه به تاپیکاشو بندازن ببین چقدر بدبختن؟ همینان آب قلب خودشو میخورن برا بقیه میرن رو منبر

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
واااای چقدر ناراحت شدم من  تا حدی درکت میکنم مامان منم اینجوری رفتار میکنه گاهی  ولی این ...

برای شمام همینه عزیزم 

شاید خدا میدونه بری بیمارستان دولتی اونجا دستهای خدا میان کمکت 

و اون کسی که باید کمکت کنه رو اونجا قراره بفرسته

موقع زایمان خواهرمم هم همینا که گفتی برای خواهرم پیش اومد 

الان هنوز با بغض تعریف میکنه 

ولی خب خدا خیلی هواشو داشت 

هنوز هنوز میگه تنها کسی که برام مونده بود خدا بود خیلی کمکم کرد 

همین دو هفته بشین از خوده خدا درخواست کمک کن 

با خدا باش پادشاهی کن 

به خدا آدم این نظرات رو میخونه  میگه یعنی این آدمایی که توی کوچه و خیابون میبینیم  انقدر ...

هی خواهر کجای کاری....ببینید چقدر ادم تنگ نظر و گدا گشنه اطرافمون هست...فقط باید همیشه خداروشکر کرد که رزق و روزیمون دست خداست و دست بنده خدا نیست وگرنه داغون میشدیم...خانواده استارتر هم یکی مثل همین ادما ک تو تاپیک نظر گذاشتن ک تعدادشونم کم نیست.

دیگه رسول حالم از همه زنا بهم داره میخوره

این بنده خدا می‌رفت تو ی سایتی ک مردا اگ بودن حاضرم قسم بخورم ک بهتر دلداری میدادنش

ما زنا از همدیگه ضربه میخوریم فقط

یکی میگه شوهرم خیانت کرده چرا چون ی زن دیگه رو زندگیش سوار شده

یکیم میگه زندگیم سخت شده زنای دیگ میان جای محبت کردن میگن چرا بچه دار شدی چرا اینجوری کردی چرا اونجوری کردی

من بچه ندارم ولی خدا کنه فقط تو این مملکت بچه دار نشم

حالا من از داداشم پول ناچیزی قرض گرفتیم الان قراره بدیمش تو این مدت نه به کسی گفته نه اصلا زنگ زده و ...

منم یه بار ازداداشم پول گرفتم نذاشت بهش پس بدم منم جاش گردو وبادام بهش دادم

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد
چقدر من از آرامشت خوشم اومد هم دختر بدی، هم جهیزیه، هم سیسمونی، هم بچه‌ت کتک بخوره، هم النگوی دست ز ...

الان همین دخترشون میخواد زایمان کنه

بازم همین دخترشون اذیت میشه

به نظر باید طبق توافق‌شون صبر میکردن تا اردیبهشت

توکل به خدا🌿
چطور دلتون میاد این همه پول بدین به بیمارستان خصوصی برا زایمان من که صفر تا صدش تامین اجتماعی رفتم خ ...

خصوصی با دولتی فرقی نداره😂مگه میشه اونم تامین اجتماعی که شبر تو شیره  رسیدگی خصوصیو عمرن داشته باشن دولتی میری زیر دست دانشجوها تعداد زیاد. رسیدگی کم بعدشم زایمان میکنی میای یه اتاق ۶نفر توشن دسشویی اکثرن تو اتاق نیس خصوصی تنها یا حداکثر تو یه اتاقی با دسشویی مجزا هر دیقه پرستارا رسیدگی میکنن اصلن قابل قیاس نیس 

خصوصی با دولتی فرقی نداره😂مگه میشه اونم تامین اجتماعی که شبر تو شیره  رسیدگی خصوصیو عمرن داشته ...

نمیدونم شما کدوم شهری ولی بیمارستانی ک من رفتم تامین. اجتماعیه اتاق مجزا داره حموم دسشویی همه چی داره البته من سزارین بودم نیاز نشد تو اون اتاقا بمونم..تازه دکتری هم ک عملم کرد همون دکتر خصوصی بود یه شیفت خصوصی میرفت یه شیفت تامین..بدرود

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫