2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
حالا من از داداشم پول ناچیزی قرض گرفتیم الان قراره بدیمش تو این مدت نه به کسی گفته نه اصلا زنگ زده و ...

شاید بعدازبارداریش به مشکل مالی برخوردن این چه حرفیه عزیزم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما ازکجا مطمعنی ازخانواده شوهرش کمک مالی دریافت نکردن  بله 22ساله متاهلم مادر هفت تابچه ...

شما الان چندسالتونه؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
باور کن اگ زنگ نمیزدن با دعوا هرگز النگو پس نمیدادن چون طلا خیلی بالا رفته و بالاتر هم میره .منم یه ...

حق ناس گردنت نزاربا این حرفت

شاید بعدازبارداریش به مشکل مالی برخوردن این چه حرفیه عزیزم 

اره خوندم که بخاطر خرید خونه الان شرایطشون اینجوریه انشاالله که خدا کمکشون کنه پوولی دستشون بیاد واسه زایمان 

39سالمه داماد هم دارم

پایدارباشید

یکم توی این زمونه عجیبه توی سن شما ۷ تا بچه داشته باشن خدا برای همدیگه حفظ تون کنه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

اسی ناراحت نشو منم اوایل فکر می کردم مادر و خواهر نقطه ی امن زندگیمه ولی بعداً اثبات شد که هر کی فقط به فکر خودش و منافع خودشه این موضوع باعث شد که شناخت بیشتری ازشون داشته باشم برا تو هم درس عبرت باشه تا حریم رو حفظ کنی و ازشون قرض هم نگیری حتی وقتی محتاجشونی

لعنت بر شیطان
پایدارباشید یکم توی این زمونه عجیبه توی سن شما ۷ تا بچه داشته باشن خدا برای همدیگه حفظ تون کنه  ...

ممنونم خداعزیزاتو حفظ کنه  جونمم مال بجهامه پول وطلا چه ارزشی داره درمقابلشون

پایدارباشید یکم توی این زمونه عجیبه توی سن شما ۷ تا بچه داشته باشن خدا برای همدیگه حفظ تون کنه  ...

بچهبزرگم 21سالشه اون هفته عروسیش بود بچه کوچیکمم پنج ماهشه

منم از مادرم ده تومن قرض گرفتم هرروز که زنگ میزنم میگه ۵ تومنشو نمیخوام ولی بقیه ش بهم بده🤣

۸ تومن سال ۹۶ داد واسه جهیزیه بخدا نصفش رو ریختم حسابش تا خواهرم گفت این چ کاریه

نسل قدیم اینطورین پر توقع کم کار خیلی هم ادعا میکنن ما انقدر کار میکردیم و فلان اما جوونای الان اکثرا خیلی کاری ترن

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است