2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
[QUOTE=332211189]خب تو دستش بوده. نمیپرسن کجارفته؟؟ تو خودت میتونی از همسرت چیزیو مخفی کنی؟بعد دروغم ...

اینجا اکثر کاربرا فقط میخوان خودشونو آدمای خوبی نشون بدن

میخوان بگن ما خیلی با درک و شعوریم ما به کسی زحمت نمیدیم ما کسیو قضاوت نمیکنیم و ما آدمای خوبی هستیم 

دقیقا حرفاشون همین معنی رو میده ولی برعکس چیزی هستن که نشون میدن 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
منم داشتم ۱۴ تا النگو گردنبند خیلی همشو فروختم زندگیم خراب نشه الانم ندارم 

ولله العان نیم گرمم طلا ندارم منی که سه تاگوشم سوراخ بود وگوشواره بارون بودم دستام تکون نمیخورد از طلا اصلا هم غصه نمیخورم بقران فدای تارموی بچهام وزندگیم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمیتونست مخفی کنه پس حق نداشت  از اولش بگه بیا طلاهای منو ببر به کسی نمیگم  خودش پیشن ...

نخوندم جای اسی بگی،مامانم خودش گفته بیا طلاهای منو ببر به کسی نمیگم..

چی بگم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بخدا دستم پررررراز طلابود فروختم ماشین خریدم براخودم بعد شرایط مالیمون بهم ریخت ماشین دادم به شوهرم ...

دقیقا همینطوره

مادرشوهر من با اینکه وضعش اصلا خوب نیست الان چون دید من باردارم واسم یه تومن آجیل خرید گفت بچه ت نیاز داره با اینکه وضع مالیمون بد نیست ولی هنوزم به فکر من بود خودش دستش تنگه اما واسه من آجیل خرید 

پدر و مادر خودمم همینطورن خداشاهده چند سال پیش بابام چک داشت نمیتونست به داداشم کمک کنه مامانم طلاهاشو فروخت زنداداشم یخچال ساید خرید گفت نمیخوام توی دلش بمونه

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
ببین نمیدونم متال هستی یانه ولی توزندگی متاهلی بعضی وقتامشکلات اینقدزیادمیشه  که فروختن حلقه می ...

عزیزم شما ازکجا مطمعنی ازخانواده شوهرش کمک مالی دریافت نکردن  بله 22ساله متاهلم مادر هفت تابچه هستم واقعا شرمنده اسی شدم  جونمم مال بچهامه طلا چه ارزشی داره مگه قراره چقدرعمر کنم که دل بچهامو بشکونم بخاطر پول وطلا

دقیقا همینطوره مادرشوهر من با اینکه وضعش اصلا خوب نیست الان چون دید من باردارم واسم یه تومن آجیل خر ...

درستشم همینه عزیزم خدا پدرمادرتو حفظ کنه افرین به شعورمادرهمسرتون

حالا من از داداشم پول ناچیزی قرض گرفتیم الان قراره بدیمش تو این مدت نه به کسی گفته نه اصلا زنگ زده واسه پولش، اگه به مادرم می‌گفت اون دم به دقیقه می‌گفت پولشو دادین یا نه بنظرم شما که شرایطش نداشتین فعلا دست نگه میداشتین واسه بچه حالا از کسی قرض بگیرید انشاالله خدا بزرگه بهتون کمک کنه 

حالا که با خانواده ات قطع رابطه کردی ، بعد زایمانت کی از میخاد نگهداری و مراقبت کنه ؟  انشا ...

کاش نزدیک من بود وبی منت ازش نگهداری میکردم به جای مادرش شرمنده شدم

عزیزم مشکل اکثر ایرانی ها اینه که همیشه مسائلو باهم قاطی می کنن و منطقی فکر نمی کنن فی نفسه اینکه ا ...

شماازکجا مطمعنی که اسی رو قضاوت میکنی جواب خدارو میخای چی بدی حق ناس گردنته شاید ازمادرش پول قرض خاسته ومادرش خودش طلاهاشو پیشنهاد داده 

ایشون میگه ندارم  بعد میگه میخوام برم خصوصی جور در نمیاد خوو. ما خودمون پولشو داشتیم ولی رفت ...

برا دولتی ،قبول میکنن بجای طبیعی سزارین بشی؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
عزیزم پکل حلقه هام‌نمیرسید اون‌موقع دقت کن‌نکشتم پول زایمانمم دادم‌که‌تکنستم النگو بگیرم‌براش پول ...

اسی به عنوان یه مادر واقعا شرمنده کار زشت مادرت شدم عزیزم🥺