2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این ماه مبارک کمی معرفت خرج کنیم خدا شاهده راه دوری نمیره 

برمیگرده به خودمون 

آخه چه حرفیه چرا باردار شدی🤬؟؟!!! ،،،بیاد از شما اجازه بگیره؟؟!😡😡🤬

عزیزم خوب کردی باردار شدی 

ان شاءالله به وقت همین ماه مبارک به برکت همین ماه ، بچه چنان برکتی به زندگیت بده خودت انگشت به دهن بمونی،،، 

الان شما بارداری تا میتونی به آرامش درونیت فکر کن بخاطر خدا ببخش بخاطر ماه مهمانی خدا،،تا هم خودت هم بچت به لذت و آرامش برسین

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
ای وای تا صفحه دوم رفتم قلبم ب درد اومد واقعا بعضی کاربرا شعورشون در حد گوسفند م نیست ک بجای در ...

من هیچوقت کسیو نفرین نمیکنم ولی اینقدر ناراحت شدم واسه استارتر ، از خدا خواستم اونایی که گفتن چرا بچه آوردی و استارتر رو ناراحت کردن حتما خدا تلافی کنه واسشون

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
حالا دیگه گریه نداشته، منم حلقه مو فروختم با کمال میل هم فروختم. طلا شریک عمر آدم نیست برای فروختنه، ...

چه ادمهای ترسناکی هستین

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
حالا دیگه گریه نداشته، منم حلقه مو فروختم با کمال میل هم فروختم. طلا شریک عمر آدم نیست برای فروختنه، ...

من طرف اسی نیستم چون خودم تمام طلاهام رو فروختم و الان به نیم گرم هم طلا ندارم و هرگز از کسی توقعی نداشتم و تا تونستم از کسی کمک نگرفتم اما خب عزیزم به سوال پیش میاد برای آدم که معنی پشت و پناه چیه یعنی ؟! 

پشت و پناه مگه نه اینه که آدم توی گرفتاری و سختی بهشون پناه ببره و کمک بخواد؟! وقتی توی سختی و گرفتاری آدم رو تنها بذارن دیگه توی رفاه و آرامش پشت و پناه معنی نداره اون موقع چتر باز بیشتر معنی میده 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                             ای عزیز زهرا خودت میدونی که داداش گلم توی چه شرایطی هست خودت کمکش کن نجات پیدا کنه از این شرایط   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی آمین🌹🌹خیلی وقت بود با این کاربری نمی اومدم سایت چون بلد نبودم میترسیدم نه بگم 😒😒 چون خیلی از دوستان لطف داشتن و توی تاپیک های مختلف دعا و چله تگم میکردن و نمی‌تونستم بگم نمیتونم بخونم چله روی چله صلوات و سوره و دعا روی هم تلنبار شده بود و کلی سختی و عذاب وجدان می‌کشیدم تا نصفه شب می‌نشینم و چله و دعا می‌خوندم نمی‌گم بد بود اما برام سخت بود یهو گذاشتم و رفتم با کاربری دیگه اومدم الان با روحیه بهتر با اعتماد به نفس بیشتر اومدم لااقل یاد گرفتم وقتی نمیتونم کاری رو انجام بدم محترمانه بگم نه 🌹🌹♥️♥️♥️
تو این ماه مبارک کمی معرفت خرج کنیم خدا شاهده راه دوری نمیره  برمیگرده به خودمون  آخه چه ...

خودشون هر روز از این آرایشگاه به اون آرایشگاه میرن ، لباس میخرن گرون ، بعد میان به زمین و زمان فحش میدن و میگن پول نداریم و .‌. به باعث و بانیش نفرین میکنن

می‌خوام اگه تاپیک زدن یا جایی پستشونو دیدم حتما بهشون بگم خب واسه چی مو رنگ می‌کنی وقتی پول نداری؟ 

آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
خوب احتمالا مادر اسی هم همچین فکری کرده دبگه که خوب اینا بچه دار شدن خرجش رو خودشون می دونن طلاش رو ...

چه انسان ترسناک باتفکربسیارشیطانی هستی 

عزیزم مگه تو میدونی مادراسی چجور آدمیه،خواهشا همه چیو باهم قاطی نکنید،اسی وقتی دستش بستست میتونست یک ...

تفکرغلط و فکرپوسیده خدا کمکت کنه شماهم مثل مادر اسی یی محبت و پول پرست حتمن 

بعضیا فقط میخان یه چیزی گفته باشند.... کاری ندارن چی باشه فقط استارتر هر چی بگی باید مخالفت کنن....

ممن بخدا دارم نظرات بعضیارومیخونم هنگ کردم که  کجا بزرگ شدن با این تفکرات پلید

من هیچوقت کسیو نفرین نمیکنم ولی اینقدر ناراحت شدم واسه استارتر ، از خدا خواستم اونایی که گفتن چرا بچ ...

ب خدا منم اصلا اهل نفرین نیستم

اما این جماعت با حرفاشون.....

کورن نمیبینن اسی بی نوا چجوری داره میسوزه حرف میزنه بعد کارد میکنن لای زخمش میپیچونن

اخخخخخ ک متنفرم از ادمای بی درک

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
بچه دار شدن خرج داره بخدا عزیزم  به یه نقطه امن میرسیدین بعد بچه دار میشدین

یعنی خودش عقلش نمی‌رسه منتظر بود شما بگی گلم؟ میگه خونه خریده بعد هم الان این حرفت چه دردی رو دوا میکنه؟

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂