2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

حالا اسی جان چرا اینقدر سوزناکش کردی؟

انگار برادرهای بقیه فرشته های آسمانی هستن؟

برادر خوب هست ولی کم  است.

دایی من موتور را از زیر پای بابام درآورد.

فرش را از زیر پای مادرم کشیدن بیرون 

طلاهای مادربزرگم را هنوز زنده است فروختن زدن به جیب که مبادا گرمی به مادرم برسه.

هزارتا کار زشت بدتر 

برادر شما هم مثل دایی های من

خیلی از دوستان و عزیزان نی نی سایتی محبت داشتن و گفتن کامنت ها اصلا با امضات نمیخونه😐😂 حتی کاربر ...

🤣🤣🤣🤣خب خواهرت الان نیاز داشته بابات داده،بعدا تو نیاز داشته باشی بابات میده. اون موقع هم میگی پس الان که برای من انجام دادید باید به خواهرم هم بدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضی از خانمها اینطور کامنت میزارن 

آخه بچه دار شدن ایشون به شما چه ،مگه شماها می‌خواید خرجشو بدید ،جرات نیست یکی درد و دل کنه همه این جمله مسخره و تکراری تکرار میکنن پول نداری بچه نیار ....خواهشاً درست صحبت کنید ،ایشون مگه گفته لنگ نون شب ،

میگه خونه خریدم ،از مادرم طلا قرض گرفتم ،خوب کار برادر و مادرت واقعا بد بوده یعنی نمی تونست تا دو ماه صبر کنه ...الآنم غصه نخور اتفاقیه که افتاده بنظرم خانوادت فقط ارزش خودشون رو پایین آوردن کاملا حق داری ازشون ناراحت باشید .....

الهی بگردم اسی 

خیلی ناراحت شدم

میفهممت 

نمیدونم چرا دم بارداری. ادم یکم بی پول میشه

ولی بعد زایمان رزق و روزیه که میباره خداوکلی بچه خوش قدم میشه و خدا روزیشو میده، جدی میگم، فقط. اعتقاد داشته باش و توکل

تو لحظه ی. زایمانت دعا کن حتما، برای منم دعا کن، عاطفه ام

گلم غصه نخور

ای کاش از اول انگشتراتو میفروختی

کلا قرض گرفتن از کسی جالب نیست مگر ضرورت، تا میتونی به خدا و بعد خودتون تکیه کنید، 

مادرت اینا خیلی بی رحمن... 

درسته اونا موظف به تامین زندگی شما نیستن... 

درسته نباسد جور بیپولی شما رو بکشن، مطابق حرف های. تند بعضی کاربرا...!!! 

ولی خانواده پس به چه دردی. میخوره؟ 

اگر خانواده تو لحظات سخت پشت ادم نباشه که خانواده نیست!!! 

ای بابا

رابطتو قطع نکن. ولی سر سنگین باش

ببین کی گفتم

یه روز میبینی اونا محتاجت میشن، زمین گگرده، ادم به ادم میرسه بلاخره!!! 

خودشون شرمنده خواهند شد

امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی ولی من حقو به برادرت میدم آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم&n ...

کاش بدونیم قرار نیس باخودمون پول ببریم اون دنیا

خواهر و برادرت خوشحال شن تو ناراحت میشی 

پدر من خونشو داده برادرم 

برادر بزرگم ماشینشو داده بهش 

طلای زنشو داده 

تا بتونه ازدواج کنه 

خالم صدتومن کمک کرده بهش 

با اینکه برادرم به شدت قدر نشناس بود ولی هیچکدوم ناراحت نیستیم

چرا بعضی از خانمها اینطور کامنت میزارن  آخه بچه دار شدن ایشون به شما چه ،مگه شماها می‌خواید خر ...

دقیقا.... 

بچه دار شدن و نشدن بقیه به ما ربطی نداره

گاهی ادم وضع حقوقش خوبه و خونه ماشینم داره

ولی بخاطر داشتن همینا رفته زیر بار قسط فراوون

و یا تو سه برهه زمانی، اتفاقی و پیش بینی نشده، بی پول میشه

پس بزاریم 40 سالگی بچه بیاریم تا قسطا تموم شه؟!! 

خود ما مگه تو اوج رفاه بدنیا اومدیم و بزرگ شدیم؟! خیلی هم زندگی مون عالی بود

با وجود اینکه هر اسباب بازی. و... نداشتیم، با هم همبازی. یودیم خواهر و برادرا

واقعا طرز فکر بعضیا به خاطر تبلیغات غلط، داغون شده تبلیغات دشمن که میخاو شیعیان کم باشن

ایشون باردار هستند ،طبیعتا از لحاظ روحی و هورمونی شرایط پذیرش این بی محبتی از طرف خانواده خودشو نداشته .پس عمدا ماجرا رو سوزناک تعریف نکردن  ،چون کار مادر استارتر به اندازه کافی زشت و تاسف بار بوده ......

الآنم استارتر با غصه و گریه هیچی درست نمیشه خیلی از ماها گاهی اوقات از لحاظ مالی تویه فشار بودیم اما نزدیکترین افراد بهمون بی تفاوت بودن باید یاد بگیریم از هر شخص و فردی به اندازه ظرفیتش انتظار داشته باشیم. متاسفانه خیلیا اصلاااا ظرفیت کمک و صبر ندارن ,از این به بعد فقططططط روی خودت و همسرت حساب باز کن .

انشاءالله ک به حق امام حسین بهترشو میخرین 

عیب نداره گاهی باید دلت بشنکنه بلاخره خدا هس 

توکلت بخدا باشه 

همین ک شوهره خوبی داری خدا رو شکر کن 

قدمه بچتون هم با خیر و خوشی باشه انشاءالله

خدایا شکرت🙏
چقدر از قضاوتا حالم بهم خورد چقدر ما بدیم،منم موقع زایمانم بی پول بودم رفتم بیمارستان دولتی با ۲۰۰ ه ...

اینجا برا یه جمله زود قضاوت میکنن 

مثلا یکی رو میشناسم از مادرشوهر طلا قرض کرده بود خونه بخره و طی نکرده بود کی پس میده 

یه سال دوسال سه سال گذشت و این خانم ب کل با خانواده همسرش بد بود و کلا دوسشون نداشت همش کمتر و کمتر میکرد رابطشون رو 

تا اینکه دخترش رو شوهر داد همون موقع مادرشوهر زنگ زد ک تو ک باما قطع رابطه کردی پول خوبی هم برا جهیزیه خرج کردی الا و بلا همین هفته برام طلاهامو بخر 

حالا اونم ب ما فقط میگفت مادرشوهر چقد بده ک دید وسط این همه خرج عروسی از من طلا میخواست 

من هردو رو میسناختم تو دلم میگم تو این ۱۸سال بفکر نبودی خب بنده خدا اشتباه کرد برات قرض داد؟ 

الانم برا یه جمله اسی ک بارداره و مادرش قرضش رو خواسته مادره شده شمر بن ذی الجوشن وقتی از همه جزئیات خبر نداریم زود قضاوت نکنیم و نظر ندیم

دقیقا....  بچه دار شدن و نشدن بقیه به ما ربطی نداره گاهی ادم وضع حقوقش خوبه و خونه ماشینم دار ...

باور کنید اکثرا فقط این جمله کلیشه ایی رو یاد گرفتن و تکرار میکنن ،حتی متوجه کلام و منظور استارتر نشدن 

منتظرن یکی تاپیک بزاره حمله کنند 

اول قشنگ بخونید بعد اعلام حضور کنید .

یه زمان های آدم از لحاظ مالی به کمک احتیاج داره ،از پدر و مادر نزدیکتر مگه آدم کسی رو داره ،حالا چون ایشون پول قرض کردن نباید بچه بیاره یا بیمارستان خصوصی زایمان کنه ؟؟؟؟؟

موندم کی این پست هارو تایپ می‌کنه