2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میریدی به داداشت میگفتی گوه خوریش به تو نیومده خود مامان قبول کرده فلان موقع پسش میدیم من بودم دهنشونو سرویس میکردم 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
شما حتما به یه روانپزشک مراجعه کن. وضعیتت اورژانسیه

باشه🙄

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

خدا کمکت کنه عزیزم برات از ته دلم دعا میکنم به پولت برسی. شما هم برای من دعا کن خسته شدم همه زندگیم ...

عزیزم خدا کمکت کنه وشوهرت باهات مهربون بشه حیف بدنت نیست که بخاد آزار ببینه انشاءالله خدا بهت آرامش بده 

باشوهرت بحث نکن اگر خانوادت مقصرند حقم به شوهرت نمیدی حداقل جانب داری نکن 

یعنی بعضی کامنتا رو که میخونم میبینم یکی شبیه مادر اسی هستین ، آخه احمقا آدم در تنگنا اگه از خانوادش کمک نخواد از شیطان رجیم کمک بخواد یعنی اینقدر با حرفاتون فشار خوردم دوست دارم فکتونو پایین بیارم.

بعدش بچه دار شدنش به شماها ربطی نداره اصلا دربارش از کسی نظر نخواست.

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی ولی من حقو به برادرت میدم آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم&n ...

قرض الحسنه بوده 

قرض الپس نده نبوده که به همه بدن 

مشکل داشته قرار بوده بعدمشکل پس بده

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
عزیزم خدا کمکت کنه وشوهرت باهات مهربون بشه حیف بدنت نیست که بخاد آزار ببینه انشاءالله خدا بهت آرامش ...

ممنون عزیزم کلا تا هر چی میشه خانواده ام میزنه تو سرم . خانواده ام شده یه وسیله تو دستش.

اوووفففف چند صفحه خوندم سرم باد کرد از این حجم بی درکی کاربرا. 

مادر نشدین این چرت و پرتا رو میگین 

بچه همه چیز آدمه هستی و نیستی آدمه از همه کس بیشتر دوسش داری حتی قلبتم لازم باشه بهش میدی 

دوتا النگو حالا نباشه جیلینگ جیلینگ کنه.فدا یه تار مو گندیده بچم

بعدم درباره اینکه میگین چرا بچه آوردین.خو چرا چرت میگین طرف وقتی خونه داره حقوق داره چرا نیاره بعدم انگار بچه ی دیروز پریروزه.از ۹ ماه پیش برین ببینین دلار چند بوده چند شده😑🙄

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻

تاپیکت 

چیزایی ک گفتی

یکجورایی هست ک

میشه چندین صفحه مجزا اول خودتو شماتت/قضاوت/سوال پیج کرد

اخرش باهات همدری کرد

بعد مادرت رو د‌وباره قضاوت کرد/شماتت کرد/بهش حق  اد

و در‌مورد شوهرت طبق تاپیکات صد صفحه حرف زد..

،

چون ابدا حوصله بحث و فهمیده نشدن ندارم

چیزی نمیگم..کافیه از داستان بیای بیرون بشینی این ماجرا رو نگاه کنی..جای ظالم و مظلوم عوض‌میشه.

.

💕

حالا دیگه گریه نداشته، منم حلقه مو فروختم با کمال میل هم فروختم. طلا شریک عمر آدم نیست برای فروختنه، ...

خانواده دقیقا کی پشت و پناه ادمه؟تو روزای سختی،الان اسی روزای سختی می گذرونه و خانوادش پشت و پناهشن؟

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل