2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطف اشتباه ایشونو پای دیین و ایین نزار و ب تمسخر حرف نزن

😐😑😑

خوبه دوتا پست قبل تر گفتم تازه درک میکنم مشکل از دین نیس از دینداران هس. باز شما میای میگی پای دین ننویس؟

منظور من از اون جمله، سبک و اعتقاد خودشه، دین تصنعی که با دین حقیقی کلی منافات داره.

ضمن اینکه تمسخری درکار نبود

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خیلی از دوستان و عزیزان نی نی سایتی محبت داشتن و گفتن کامنت ها اصلا با امضات نمیخونه😐😂

حتی کاربر عزیزی گفت مذهبی نما 

حالا کار ندارم انشالله خدا هممونو هدایت کنه 

الهی آمین

اما دوست عزیز من امضامو از ته دلم نوشتم چیزی غیر از این نبود 

اما هر آدمی یه نقطه ضعفی داره دیگه

نقطه من بیچاره ام همونی که تو کامنتا گفتم

من تو رفتار خانوادم ، رفتارای پدر و مادر و میزان محبت کردنشون به بچه ها حساسم و خیلی هم حسود!

آقاجان همون خواهر عزیز من اگه با پول دست رنج خودش بره خونه بخره خیلی هم خوش حال میشم میگم خدا صد برابرش کنه زحت کشید خوش بخت شد ❤️💐

ولی اگه از پول بابام بره خونه بخره قیامت میکنم

هر چی به اون دادن باید به من بدن

این دقیقا همون نقطه ضعف بدیه دارم

ولی ای کاش اینجا مطرح نمیکردم که اینطوری نیش و کنایه نزنید

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

[QUOTE=332196893]صحبتتون رو  قبول ندارم...بچه ی ما  از گوشت و خونمونه!  چطور دلمون میاد   بچمون ت ...[/QQUمن فقط خودمودرنظرمیگیرم این چیزیه که اسی تعریف میکنه شایدمامانش بیادتعریف کنه یه داستانه دیگه دربیاد ولی بهرحال دوس دارم جوری بامامانم باشم که دوست دارم دخترم بامن رفتارکنه وترجیحم اینه که تحت هرررررشرایطی حرمت ماماناحفظ بشه.

خواهرای زباله ی من هم دقیقا همین خصلت رو دارن...برام گوشی خریدن اونم دعوا راه انداخت...رفتم دانشگاه ...

من فقط از نظر مالی حسادت دارم بابا

با بقیه زندگیش کار ندارم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

خیلی از دوستان و عزیزان نی نی سایتی محبت داشتن و گفتن کامنت ها اصلا با امضات نمیخونه😐😂 حتی کاربر ...

باز خوبه شما ب ایراد خودت واقفی

این یه حُسنه خودش

(من و امثال من نیستیم )

ان شالله عاقبت بخیر بشی ناراحت نشو گلم