2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

ان شالله دو هفته دیگه با اومدن نی نی،چنان برکت و رزقی بیاد تو خونتون که خودتون تعجب کنید،،الهی قدم کوچولوتون خوش یمن و مبارک باشه،،بد به دلت راه نده عزیزم،امیدوار باش،من مطمئنم شرایطت با اومدن بچه خیلییییی بهتر میشه..

ان شالله به زودی حلقه هم میخری و این روز رو یادت میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین سر این حرف چند نفر اومدن به من توهین کردن که چرا دفاع از مادره اسی میکنی. تازه چندین نفر هم به ...

اوه راست میگی همچین مردباید بگیری بکشیش مثل شوهر منه

خانواده منم از شوهرم متنفرن بخاطر کاراش. چون اعتمادی به شوهرم نداریم  هیچوقت خانوادم پول تپل بهم قرض نمیدن چون میگن شاید یهو خواستی طلاق... بگیری شوهره دیگه پول پس بده نیس

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی ولی من حقو به برادرت میدم آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم&n ...

اتفاقا منم یه ادم مثل شما داشتم تو زندگیم الان یکساله باهاش قطع رابطه کردم انقدر راحتم ک،😂

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی ولی من حقو به برادرت میدم آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم&n ...

چه عجیب که انقدر عادی ازین خصلت بدت حرف میزنی امیدوارم به خودت بیای

هرچی نیتت صاف تر باشه و برا بقیه خیر بخای خدا هزار برابرشو بهت میده 

اینو بهش رسیدم ...

هروقتم برا کسی خوبی نخای و حسادت کنی نعمت از دست میدی 

چقدر انرژی منفی از تو گرفتم چقدر دلت کوچیکه ادعا مذهب هم دارید اه 

واقعا الان فهمیدم اینکه میگن مشکل از دین نیس، از دینداران هس یعنی چی🙁حرف یچی عمل یچی.. ظاهر یچی باطن یچی...

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هزینه بیمارستان با بیمه برای زایمان چقدر میشه بچه ها؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عزیزم به حرف اینا توجه نکن من خودم یه تخت تو پانسیون اجاره کردم مادرم خونش راهم نداد پس انداز کمی دارم جمع کردم با کار کردن... زیاد نیست درحد سه چهار میلیون اگه با این پول مشکل زایمانت حل میشه یعنی برا تغذیه واینا که قوت بگیری بهت درخواست دوستی دادم شماره کارت برام بفرست برات میفرستم بلاعوض هدیه من با اون کوچولو بعنوان خواهر زاده ام باشه همراهم خاستی بگو کدوم شهری میام نوکریت را میکنم چون دیدم تاپیک قبلی زدی تنهایی... من را خواهر خودت بدون بدون تعارف میگم.. منم درد کشیدن تنهایی غربت... اگه دوست داری خوشحال میشم کمکت کنم قابل بدونی این توفیق کار خیر را به من بدی اصفهانم ولی هر شهری بگی میام کمکت اون مبلغ هم بدون چشمداشت هدیه میدم بهت حلال باشه بخدا بیشتر ندارم وگرنه نوکرت بودم حرف اینام گوش نکن چرا بچه دار شدی اینا مهم سلامتی شماست توکل کن بخدا خودش برات معجزه میکنه برادر منم یه.ریال بم ارث نداد خودم دارم کلفتی میکنم خونه های مردم سخته ولی خدا هست خدا برات آدم های خوب میذاره جبران بشه خدا خیلی مهربونه با خدا حرف بزن دردل کن اینجا درددل نکن دلت را میشکنن غصه ات زیاد میشه یه دفتر بردار هرچی غصه. داری توش، بنویس، خطاب بخدا اونقد آروم میشی خدا کمکت کنه خواهر گلم کاری بود بم بگو بتونم کاری انجام بدم خوب میشه خدا لبخند همیشگی رو لبت بیاره محتاج هیج کس جز خودش نشی آجی غصه نخور من عین خواهرت هستم 

من حرفام همه منطقی بود.  قول شرف هم میدم اسی یه دل سیر امشب با مادرش حرف زده و کدورتی ندارن ولی ...

منم موافقم با حرفات

یکی مثل من 

مامانم میشناسم مثلا ۱۰۰ ازش قرض بگیرم باید به موقع پس بدم یا من بهش پول قرض بدم اون به موقع پس میده. خودشم میگه حساب حسابه کاکا برادر.

گاهی ناراحت شدم از دستش اما دیگه خسیسه چکارش کنم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

به نظرمن حرمت حلقه ازدواج بیشترازحرمت مادرنیست اگه خودم تواین شرایط باشم بدونم مادرم طلاهاشودوست داره دلم نمیادحلقمونکه دارم طلاهای اونوبفروشم.امیدوارم هیچ وقت پیش نیاد روزی که خودم باعث شم کسی به خودش اجازه بده کوچکترین بی ادبی به ماماناکنه همه مامانا اسی زایمان که کردیورسیدی بع مرحله بزرگ کردن بچه میدونی مامان بودن چقددددحرمت داره چقدبیشترازچندتیکه طلا.

واقعا الان فهمیدم اینکه میگن مشکل از دین نیس، از دینداران هس یعنی چی🙁حرف یچی عمل یچی.. ظاهر یچی باط ...

هزار تا مذهبی بودند می‌کنند اما دلشون سیاه همینا مذهب خراب می‌کنند وای خدا نینی سایت بیام هر دفعه فقط جنگ اعصاب ندارم انگار ملت از فضا اومدن 

منم‌واقعا حالم بد شد از حرفاش اینا نسبت به خواهر برادر خودشون رحم ندارن بابقیه مردم چجورین

کلا زیاد شده آدم نباید از جنس مخالف بترسه از هم جنس خودش باید بترسه کلا ریخته ت جامعه