2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی ولی من حقو به برادرت میدم آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم&n ...

وا عجب آدمی هستی🙄🙄🙄🙄🙄🙄

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ننت النگو ب چ دردش میخورد آخههه

اه اه چقد اخه حال بهم زن میتونه باشه ی آدم 

ننت زاییدن خوب بلد بوده فقط

خاک بر سرش

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ای خاک بر سر خانواده ی بدرد نخورت خاااااک

امشب خانه بدوش رو نشون میداد،بچه هام از پشت تلویزیون ازش می ترسیدن وقتی داد میزد

حالا تو که پریود شدشی 😱، فقط باید پناه گرفت وقتی تو تاپیکی هستی😄😄

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
والا منم زور بهم دارم مامانم طلا بفروشه برای داماد گردن کلفت.

ببین سر این حرف چند نفر اومدن به من توهین کردن که چرا دفاع از مادره اسی میکنی. تازه چندین نفر هم به اسی گفتن مادرت دیگه مرد😳بعد تاپیک قبلتر استارتر نوشته شوهرم صبح تاشب با شکم حامله کتکم میزنه وشبا به زور باهام رابطه برقرار میکنه برای شکنجه. و مسلما رابطه دامادو مادرزن وبرادر زن از قبل خراب بوده.  یه عده کاسه داغ تر از آش اومدن دفاع میکنن از شوهر استارتر

امشب خانه بدوش رو نشون میداد،بچه هام از پشت تلویزیون ازش می ترسیدن وقتی داد میزد حالا تو که پریود ش ...

دقیقا😂😂😂 بترررررس از خشم من

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
الان ننت النگو ب چ دردش میخورد آخههه اه اه چقد اخه حال بهم زن میتونه باشه ی آدم   ننت زا ...

اینجوری به مادر کسی نگو

خب هر کی یه اخلاق بد داره صد درصد استارترم مادرو و برادر... میشناسه! بخاطر این گفته به مادرش که به باباش نگه...

بقول کاربرا شاید از مادرش پرسیدن طلاهات کو!؟ اینم مجبور شده بهش جواب بدن بعد تحت فشار قرارش دادن....

ولی خب میتونستم صبر کنن تا اردیبهش ماه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
بنظرم شما خودت باید مواظب حرف زدنت باشی ینفر اومده از حال بدش درد دل میکنی اکه نمیتونی سنگ صبورش باش ...

من حرفام همه منطقی بود.  قول شرف هم میدم اسی یه دل سیر امشب با مادرش حرف زده و کدورتی ندارن ولی شماها همتون به مادر اسی توهین کردید.  صبح که اسی بیدار بشه ببینه به مامانش توهین کردید به حسابتون میرسه

واقعا دل آدمو ب درد میارن انگار تو سینشون بجای قلب ی تیکه سنگه

آخه خانواده آدم کمک حال نباشن پس کی باشه؟؟؟اینا به هم خون خودشونم رحم‌نمیکنن

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
امیدوارم ازم ناراحت نشی اسی ولی من حقو به برادرت میدم آخه تو روابط خواهری یا برادری به شدت حسودم&n ...

گلم کاش دلتو بزرگ کنی و این حسادت رو کنار بزاری

حیف شما که قلبت با ادمهای داخل امضات باشه،ولی عملت نباشه

چقدر انرژی منفی از تو گرفتم چقدر دلت کوچیکه ادعا مذهب هم دارید اه 

دیگه هر کی یه جوره😏

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

الان ننت النگو ب چ دردش میخورد آخههه اه اه چقد اخه حال بهم زن میتونه باشه ی آدم   ننت زا ...

مریم جان کظم غیظ کن بیخیال یه خطایی کردن فحش نده بنده خدا استارتر ناراحت هس ناراحت تر میشه😄🤦🏻‍♀️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡