2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

واقعا بوی عقده از بعضی پیامای نی نی سایتیا میاد. طرف خودش سال تا سال سر ب مادرش نمیزنه اونوقت طرف مادریه که تو این اوضاع ابن نامردیو در حق دخترش کرده ینی نمیتونست بذاره اردیبهشت معمولا مادرا قبل زایمان دخترشون ارامشو فراهم میکنن نه اینجوری اون چ پدر مادرین ک گذاشتن برادر گوشیو برداره اونارو زیر فوش کنه قشنگ بوی پسر سالاریو میشه حس کرد ... استارتر عزیز من نمیخواد ب کسی چیزیو ثابت کنی حق صددرصد باشماس اگ مادرتون نمیتونس تاااردیبهشت صبر کنه نباید قرض میداد و قول واهی میداد ...در ضمن حلقه ی ازدواج خیلی با طلاهای تو کمد فرق داره قضیش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من میدونی چی عادیه؟ قضاوت نی نی سایتی هاست.  ببین هر وقت باخانواده اسی هم صحبت کردی حرفای ا ...

ببین اصلا بحث خانواده و ... نیست

وقتی مثلا منه نوعی پولی به کسی قرض میدم و طرف میگه مثلا دو ماه دیگه برمیگردونم خیلی مسخره هست که یهو بهش بگم ده روزه پولو برگردون 

حالا میخواد دوستم باشه میخواد مادرم باشه یا هر کس دیگه

والا منم داشتم فکر میکردم که خب یعنی مادر شوهر طلا نداشته بفروشه بده بهشون ؟؟؟ چرا باید از مادر است ...

پدر مادر عروس همیشه توو این ماجراها مظلومن. چون دخترشون توو اون خونست مجبورن به هر طریقی هواشو داشته باشن. حالا شانس بیارن و داماد خوب گیرشون بیاد. دامادای ما که خیلی مزخرفن

کار داداشت و مادرت بد بود قبول اما اینم در نظر داشته باش هیچکس مسئول بی پولی شما نیست و وظیفه شوهرت ...

چرا نمیفهمی؟اونا احتیاج داشتن پول قرض کردن و مامانه با رضایت خودش پولو داد و گفتن اردیبهشت برمیگردونن بعد دو ماه قبل یقه اینا رو گرفته که پولمو بدین خدش بس نیس پسرشو فرستاده جلو

واقعا با چه منطقی اینا رو میگین اصن بگذرین دخترشه حالا میمیره کمکشون کنه  یکم انسانی تر به قضیه نگا کن

کلا ایرانی جماعت طلا پرسته، یعنی طرفو می بینی هزار جور درد و مرض داره ولی میگه ندارم حالا دستاش پره تک پوش و النگوووو گردنش پره سینه ریز چند تا گوشواره ولی دلش نمیاد بفروشه یا بچش مریضه یا شوهرش بدهکاره ولی نمی فروشه اینها طلا رو از جونشون بیشتر دوست دارن مادر استارتر هم یکی از اونهاست

من نفهمیدم

اون 20 میلیون چی بود

اضافه دادین یا جفت حلقه هاتونم که فروختین بازم پول کن آوردین

ببخشید مگه شوهرت چکارست که اینقدر پول کم آوردین

اگه آزاده حالا این دو سه روز دیگه انشاالله بازم کار میکنه پول میاد دستش یا اگه کارمنده بگو روزی چندساعت بعد کارش تو اسنپ کار کنه

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی

کار مامانت بد بوده

ولی برام سواله اگه مامانت طلا نمیفروخت پول از کجا میاوردین؟

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
پدر مادر عروس همیشه توو این ماجراها مظلومن. چون دخترشون توو اون خونست مجبورن به هر طریقی هواشو داشته ...

والا تو خانواده ما پسرا همیشه از خانواده خودشون پول میگیرن برای قرض و همسر خودمم اگه پدرش نداشته باشه از خانواده من قرض میگیره گاها 

البته همسرمم برای خانوادم مثل پسرشون میمونه و هر کاری داشته باشند با جون و دل براشون انجام میده

برا من میدونی چی عادیه؟ قضاوت نی نی سایتی هاست.  ببین هر وقت باخانواده اسی هم صحبت کردی حرفای ا ...

روح داداش اسی در کالبد تو حلول کرده بقران😂۴۵ صفحه هس ک مرغت یه پا داره! اینهمه ادم خلاف نظرتو میگن ولی اصلا کوتاه نمیای بابا مثلا مادری گفتن گذشت و فداکاری ای گفتن، اون بدرد بچش نخوره کی بخوره؟ سر پیری از همین دختر انتظار دارن. بعدم مادره خودش خواست طلاشو بده. ایناهم از اول فقیر نبودن خونه خریدن دستشون یکم خالی شده. پوله رو ک نخورده بودن میخواستن پس بدن. چ اصراری داری این موضوعو بی اهمیت جلوه بدی نمیدونم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه وانی مادرهمسر تو مجردی برداشته بود ونریختن حساب وهنسر که ضامن بود وهمکار هنسر،جلو حساباشون بسته،بعد مادرشوهرمم قهر سر اینکه من میخواسم عروسی فلان بگیرم نزاشتی،خب زنیکه تو قسطا خودت بده،خلاصه اواخر عقد طلاهام فروختم وقسطا معوقه دادیم،باز سررسید شد جلو حسابا بسته،فقط نشونم مونده بود تو دستم،فروختم دادم رفت وقسطا تموم شد،رو سیاهی به ذغال موند ،وبعدها خیلی بهترش ۷ریدم،طوریکه الان که سرکار نمیرم کلا خرید وفروش خورده طلا انجام میدم،میخوام بگم که طلا غصه نداره،نباید اصلا میگرفتی تا حلقت بود

کار داداشت و مادرت بد بود قبول اما اینم در نظر داشته باش هیچکس مسئول بی پولی شما نیست و وظیفه شوهرت ...

اصن خواهر من ول کن به هر حال باید پدر و مادر هم اوایل ازدواج یکم دست بچشونو بگیرن کمکشون کنن نه که اینجوری کنفشون کنن