2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

کاش اون ۲۰ میلیون رو خرج می کردی و از مادرت طلا نمی گرفتی.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

عزیزم ارزو میکنم برات ازیه راهی بهت دوبرابر پول حلقه ها برسه بارداری حرص جوش نخور عزیزم الهی به حق همین ماه عزیز خدا کمکت کنه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا طلاهای مادرتو فروختی در حالی که ۲۰ میلیون توی بانک داشتید؟

هر چند برخورد مادرت درست نبود و اینکه گفته بود به کسی نمیگه اما گفت!!

ولی خداییش چطور دلت اومد طلای مادرتو بفروشی؟؟؟

من و شوهرمم برای خرید خونه حلقمونو فروختیم پس خیلی کار عجیبی نکردین، کار عجیب اینه که در حالی که میگی پول غذا و  خرما و گردو ندارید میخای بچه بیاری!!! 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

هزینه های سیسمونیتون چقدر شد؟

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

چقدر از قضاوتا حالم بهم خورد چقدر ما بدیم،منم موقع زایمانم بی پول بودم رفتم بیمارستان دولتی با ۲۰۰ هزار تومن زایمان کردم سر بچه دومم ۲۰ تومن دادم تو خصوصی سزارین اختیاری شدم الانم بینی عمل کردم ۵۰ تومن ،همه اول زندگی دستشون تنگه چرا زخم زبون میزنن بعضیا چقدر جای شما استارتر من حرصم گرفت ،ایشالله قدم بچت پر از برکت. و خیر باشه ،کار خانوادت خیلی بده درکت کردم بی پولی یک طرف اینکه پیش همسرت خجالت کشیدی یه طرف

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
تو این وضعیت بچه دار شدن چی میگه؟؟ احتمالا در جواب می خوای بگی یک شبه اینطوری شد!!

خدابه بعضیاپول داده ولی درک وشعور نداده متاسفانه

فقط قضاوت وتحقیر کردن بلدن🙂😊

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
عزیزم مشکل اکثر ایرانی ها اینه که همیشه مسائلو باهم قاطی می کنن و منطقی فکر نمی کنن فی نفسه اینکه ا ...

خوب نخوندی میگه خودش اصرار کرده من نمیخواستم

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!

منم امروز مجبور شدم طلا فروختم و طلا فروش یه بلایی سرم آورد که اشکم دراومد

آخرشم بهمون توهین کرد و با حال خییلی خرابی تا الان دارم براتون تایپ میکنم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
چرا طلاهای مادرتو فروختی در حالی که ۲۰ میلیون توی بانک داشتید؟ هر چند برخورد مادرت درست نبود و ا ...

حتما کامل نخوندین ،منظور اسی ابن بود که حقوق این ماه رو کامل دادن تا ماه بعد حقوقی ندارن ،نگفتن که ندار هستیم ،مادرشون خودشون اصرار کردن برا فروش النگو

چطور میشه واقعا تو تاپیک یه نفر که دلش ازمادرش شکسته یه عده که دلشون سیاهه بیان بپرن بهش که چرا بچه ...

خانم داریم میگیم که تلنگری هم به اسی هم به بقیه باشه،این باید نه فقط برا خودش برا بقیه هم عبرت بشه،به خرج بچه بعد از دنیا اومدنش هم فکری کردی؟خرج پوشاک لباس و ....

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری