2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
اینجا یکسری عقده های خودشونو فریاد میکنن پس خانواده یعنی چی  دست همدیگر رو گرفتن یعنی چی مادر ی ...

دقیقا چرا موقع کمک که پیریشون باشه از همین بچه انتظار مراقبت دارن؟چون خانواده ادم به درد آدم میخوره حالا یه موقع اینا کمک کنن یه موقع بچه

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
خب اسی گفت توافق کردیم نگه چون بابا وداداششو میشناخته مادرش که طاقت دوری طلاهاشو نداشته خب همون اول ...

میگم شما بدتر از اسی ماجرا رو کش میدی.  اسی حالش بهتر شده رفته چای بعدازظهرشم خورده.  شما هنوز داری فشار میخوری.  ول کن بابا.  یه طلایی گرفته فروخته خرج کرده یه طلایی هم فروخته پس داده.  این همه حرفو سخن و خاله زنک بازی نداره که

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر با بقیه فرق داره کار مادرش خیلی غیراخلاقی و زشت بوده؛ ادم با غریبه هم این کار رو نمیکنه چه برس ...

خب میتونست مادرش بهتر رفتار کنه،ولی در حالت کلی شاید تو عمل انجام شده بوده یامعذب بوده النگو شو داده،شاید پدر اسی راضی نبوده

کار اسی و همسرش هم واقعا بد بوده که از مادرشون النگو خواستن

چی میگی عزیرم خیلیا هستن وقتی خونه میخرن تو خرج اولیه هم میمونن  ما هم وقتی خونه خریدیم تا چن ...

حرفاش با هم جور در نمیاد

خونه خریده.دستش تنگه.بعدا بارداره.میخواد خصوصی بره؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بله پاره تن هم بخاطر بیست تومن مامانو گذاشته کنار، بحثی ندارم با شما نظرمو گفتم. نظرشما هم محترم

اصلا مسئله پول نیست گلم مسئله حمایت از نظر احساسی هستش وگرنه این پولو بلاخره باید میداد اسی ولی نحوه پس گرفتنشون وموقعیتش به بدترین شکل ممکن بوده

دلم کباب شد مشکلات خودم یادم رفت        
خودم بغضی بودم گفتم بیام تا افطار اینجا بچرخم حال و هوام عوض شه، غم شما رو دیدم غم خودم یادم رفت

ای خدااااااا

ترو به بزرگیت قسم میدم همه رو کمک کن

قرار بود اردیبهشت پول مادرشو بده دیگه  قرض کرده بود مهلت دار  همینجوری که نگرفته ب ...

میتونستن بگن الان نداریم فرصت بده، با گفتگو خیلی مشکلات حل میشه، بی ادبی برادر بهشون برخورده نتیجه ش این شده، در حالی که ایشون کاره ای نبوده، بخاطر اینکه بلد نیستیم خیلی مواقع گفتگو کنیم خودمونو تو شرایط سخت قرار میدیم

استارتر   من شرایط  شما رو داشتم   یه  کاری میگم   حتما بکن   باشه  ؟ببین  ما ۴  نوع  اسم داریم   اشرافی  عرفانی    کم درامد   حادثه  ساز   

شماا ز بازار علم الاسما   رو دانلود  کن   اسم بچه تو   طبق   اون اشرافی  انتخاب  کن   اینقدر  تو   روزیت  موثر  هست  که   نگم برات   اگر میخوای      دستت تا اخر عمر  جلو کسی  دراز  نشه  اینکار بکن 

میگم شما بدتر از اسی ماجرا رو کش میدی.  اسی حالش بهتر شده رفته چای بعدازظهرشم خورده.  شما ...

شما ازت پیداست چطور تربیت شدی وچندسالته با ادم بی ادبی مثل شما حرفی ندارم

من زیاد تو تاپیکا نظر نمی‌دم ولی حرفای آدمای اینجا رو خوندنم با خودم میگم چقدر هرروز ک میگذره ما نسبت بهم بی رحم تر میشیم

وقتی تو تنگا و مشکلاتیم اگ خونواده کمک نکنن پس از کی توقع داشته باشیم

خانما آنقدر نظرای منفی ندین

انقد سرزنش نکنید

چرا همه تون زبونتون آمده

از چی عقده داربنو عصبی این ک تا یکی ی چیزی میگه بدتر دوست دارین با حرفاتون نابودش کنید

مگه ممکن نیست کار همه ب قرض بیفته

پس چون از مامانش قرض کرده اشتباه کرده

اره این خانم اشتباه کرده اما اشتباهش اینه ک میاد اینجا وسط ی عالمه آدم بی درک انتظار همدردی داره

خیلی اشتباه کردی گلم خیلی

خب اسی گفت توافق کردیم نگه چون بابا وداداششو میشناخته مادرش که طاقت دوری طلاهاشو نداشته خب همون اول ...

نمیدونم والا بعضیا فازشون چیه که دارن اینجوری میگن 

وقتی با پدر و مادر خودم مقایسه میکنم میبینم که به معنی واقعی جونشون هم میدن واسه بچه شون اون وقت یکی هم به خاطر دوتا النگو الم شنگه راه انداخته

عزیزم چه جوری  ایشون میگه وضعمون بد نیس و اردیبهشت هم پول دستشون میومد هم قرض مامانشونو ...

چی چه جوری؟

می ذاشت وقتی پول دستشون اومد بچه دار میشد

همچین خانواده ای هم احتمالا قبلا چشمه های زیادی از این رفتارها رو نشون دادن و شناخته شده بودن پس دیگه نباید روشون حساب میشد

کلا خانواده ات پولدار ترین هم بودن ازدواج که کردی مستقلی بهتره روی خودتون حساب کنید که این چیزا پیش نیاد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

اینا ک از مادره  طرفداری میکنن معلوم نیست نفهمن یا خودشون زدن ب نفهمی  ،استارتر کامل شرایط رو توضیح داده

آدم از پاره تنش حمایت نکنه پس از کی بکنه

همین دختر میشه عصای دست مادر تو پیری

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)