2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست
این و اون چیه مادرشه، واقعا مادر شما این کارو کنه هیچ کاری نمیکنی، توافق کردند زوری که نبود قرار بود ...

جای اینکه خاکو سر مادر کنی فکر کن ببین بهتر نیس این حرفو راجب همسر بزنی؟؟؟

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
والا من سال ۱۳۹۹  بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردم ۶ روزم بچم بستری شد بیمه تامین اجتماعی هم ن ...

عزیزم من خواهرمو خواهر زاده هام دولتی زایمان کردن یه قرونم ندادن بدون نیمه تامین اجتماعی الان زایمان تو بیمارستان دولتی بدون هزینس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت تنش سالم باشه کار میکنه در میاره.همانطور که خونه خریده مابقیش هم درست میکنه.

اتفاقا اگه طبیعی می خوای زایمان کنی بیمارستان دولتی فرقی با خصوصی نداره . ماما همراه بگیر خیلی بهتره

دنیا همینه ادما تنهان تو بی پولی ولی پولدار که بشی یکم دور ورت شلوغ میشه چون منفعت شون اینه 

من پدرم وقتی کلاس دوم بودم فوت شد خیلی ها از نزدیکان حتی حالمو نپرسیدن ببینن اصلا مشکلی داریم یا نه الان که صاحب شغل شدم الان هزارتا فامیل پیدا کردم خدا ازشون نگذره

دلم خیلی گرفت 

بدون ک زمین گرده 

ولی هنوزم غرور داری! غرورت و نگه دار. 

همه ی دوره سخت دارن و تو همین دوره هاست ک آدمارو میشناسی 

پس صبر کنین و مطمئنم همه چی براتون درست میشه 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️