جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به نظرم اعتماد به نفس بیشتر درونیه و باید ازدرون به خودت اعتماد داشته باشی ن اینکه صرفا ببینی داری موفق میشی اونموقع به خودت اعتماد داشته باشی و خودت رو لایق حال خوب بدونی
یه کتاب خوندم میگفت موفقیت اون نتیجه تلاشمون نیست ک بهش میرسیم موفقیت اون مسیریه ک داریم تلاش میکنیم وقتی میبینی داری تلاش میکنی باید حالت خوب باشه
دقیقا و به نظر من برمیگرده به تصمیم هایی که گرفتیم و نتیجه ای که داشته خیلی تاثیر داره ( حداقل برای ...
آره کتاب واقعا روی روحیه و نحوه فکرکردن آدم تاثیر میزاره چون اونقدر یه مطلب رو به روش های مختلف تکرارمیکنه که کم کم میره توناخوداگاهت مثلا وقتی چندبار برات میگه ک اتفاقای اطرافت رو نمیتونی کامل کنترل کنی نمیتونی بقیه رو تغییر بدی و فقط میتونی رو خودت کارکنی اینطوری استرس ادم کمتر میشه و منطقی تر فکرمیکنی
کتاب نیمه تاریک وجود،ده راز ک هرزنی باید بداند،زندگی خودرادوباره بیافرینید،تئوری انتخاب خیلی خوبن