2777
2789

سلام شبتون بخیر عزیزان 😍♥️

تازه وارد می نی سایتم 😁🖐🏻 

بیایید درباره توسعه فردی و افزایش اعتماد به نفس صحبت کنیم 

چه کار هایی رو انجام میدید برای اینکه اعتماد به نفس داشته باشید؟

و برنامتون برای سال جدید چیه ؟ 

پیشاپیش سال نو رو هم تبریک میگم 😍😍💞

سلام شب شماام بخیر

خوش اومدین 

حس خوب به خودتون داشته باشین یعنی خودتون رو باور داشته باشین واین باور خوب رو همه حس میکنن

ممنون انشاالله سال خوب وپربرکتی داشته باشین شماهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اعتماد به نفس بیشتر درونیه و باید ازدرون به خودت اعتماد داشته باشی ن اینکه صرفا ببینی داری موفق میشی اونموقع به خودت اعتماد داشته باشی و خودت رو لایق حال خوب بدونی

یه کتاب خوندم میگفت موفقیت اون نتیجه تلاشمون نیست ک بهش میرسیم    موفقیت اون مسیریه ک داریم تلاش میکنیم  وقتی میبینی داری تلاش میکنی باید حالت خوب باشه

سلام شب شماام بخیر خوش اومدین  حس خوب به خودتون داشته باشین یعنی خودتون رو باور داشته باشین و ...

سلام عزیزم مرسی ازت 😍

خیلی هم عالی درست میگید واقعا 😍 

ایشالا که شمام همین حس رو تا ابد به خودت و مسیر موفقیت هات داشته باشی 💞😍

ورزش می کنم  سر کار میرم و درآمد دارم  یه تایمی رو در هفته برای خودم وقت میذارم و میرم ا ...

ورزش کردن خیلی خوبه و تیک ورزش رو از اسفند زدم 😁! ایشالا که ادامه میدم 😅😅😅🙈

یکی از هدف های سال جدیدم مستقل بودن و داشتن درآمدِ 

امیدوارم حالت با شغلی که داری خوب باشه 😍💞

میشه درباره این موضوع بهم پیشنهاد هایی بدی که بتونم در آینده استفاده کنم ( تابحال جایی شروع به کار نکردم ) 

سال خوبی داشته باشی 😘

به نظرم اعتماد به نفس بیشتر درونیه و باید ازدرون به خودت اعتماد داشته باشی ن اینکه صرفا ببینی داری م ...

دقیقا و به نظر من برمیگرده به تصمیم هایی که گرفتیم و نتیجه ای که داشته خیلی تاثیر داره ( حداقل برای من که اینطور بوده ☹️) 

چقد خوب که کتاب می‌خونی 😁! 

میشه بهم چند تا از کتابهایی که دوست داشتی و رو شخصیتت تاثیر گذاشته رو معرفی کنی 💞

ورزش کردن خیلی خوبه و تیک ورزش رو از اسفند زدم 😁! ایشالا که ادامه میدم 😅😅😅🙈 یکی از هدف های سال ...

خوب بستگی داره در چه زمینه ای باشه . 

من تجربه اگ در زمینه تدریس هست اگر در این زمینه خواستی پیش بری تا راهنماییت کنم از کجا شروع کنی

دقیقا و به نظر من برمیگرده به تصمیم هایی که گرفتیم و نتیجه ای که داشته خیلی تاثیر داره ( حداقل برای ...

آره کتاب واقعا روی روحیه و نحوه فکرکردن آدم تاثیر میزاره  چون اونقدر یه مطلب رو به روش های مختلف تکرارمیکنه که کم کم میره توناخوداگاهت  مثلا وقتی چندبار برات میگه ک اتفاقای اطرافت رو نمیتونی کامل کنترل کنی نمیتونی بقیه رو تغییر بدی و فقط میتونی رو خودت کارکنی  اینطوری استرس ادم کمتر میشه و منطقی تر فکرمیکنی

کتاب نیمه تاریک وجود،ده راز ک هرزنی باید بداند،زندگی خودرادوباره بیافرینید،تئوری انتخاب   خیلی خوبن